Pievilcīgie diplomāti. Kas vēl jāzina par Svaru zīmē dzimušajiem?


Svarus nereti uzskata par pievilcīgākajiem horoskopa zīmju pārstāvjiem pretējā dzimuma acīs. Astrologiem ir skaidrojums tam un citām Svariem piemītošajām īpašībām.

Daudzi cilvēki ļoti ciena tos, kas dzimuši Svaru zīmes ietekmē, un pat min tam vairākus iemeslus. Tradicionāli viņiem tiek piedēvētas tādas iezīmes kā diplomātiskums un rakstura harmoniska līdzsvarotība, kā arī ārējā pievilcība. Kas tad padara Svaru zīmes pārstāvjus tieši tādus, kādi viņi ir? Izpētīsim, kas virza un vada viņus no astroloģiskā viedokļa.

Svaru zīmes astroloģija
Visi, kas dzimuši no 24.septembra līdz 23.novembrim, var droši pieskaitīt sevi pie minētās zīmes pārstāvjiem. Par katra cilvēka stiprajām un vājajām pusēm atbild planētu stāvoklis viņa horoskopā, kuru nepieciešams zināt, nodarbojoties ar astroloģiju. Tāpēc ar galvenajām rakstura iezīmēm mūs apvelta planēta, kuras aizgādībā ir attiecīgā horoskopa zīme. Lūk, kāds šis salikums ir Svariem:

– Planēta aizgādne: Venera
– Planēta eksaltācijā: Saturns
– Planēta trimdā: Marss
– Planēta kritumā: Saule
– Stihija: Gaiss

Visspēcīgāko ietekmi uz šajā periodā dzimušajiem atstāj Venera, tāpēc visas īpašības, ar kurām to apveltījuši astrologi, vislabākajā veidā ir attīstītas Svariem. Venera ir vienīgā planēta, kas nosaukta romiešu dievietes, nevis dieva vārdā, un tā tradicionāli sevī iemieso sievišķo sākumu. Venera tika pielūgta kā mīlestības un skaistuma dieviete. Tā arī ir atbilde uz to, kāpēc vairākums Svaru zīmes pārstāvju šķiet ļoti pievilcīgi pretējā dzimuma pārstāvjiem. Pārbaudīt to var vienmēr – pietiek ielūkoties mīlestības horoskopā.

Saturns, kas aktīvi ietekmē Svaru zīmē dzimušos, apvelta viņus ar pedagoga talantu, jo ietekmē cilvēku centību un atbildības sajūtu. Ne velti, Saturnu dēvē par planētu-skolotāju. Bet, no otras puses, kvalitātes, par kurām atbild Marss un Saule, izrādās vāji attīstītas, kas dzīvē dažkārt var traucēt. Marss ļauj būt aktīvam un apveltītam ar stipru gribu, bet Saule – izpaust līdera dotības un pašrealizēties.

Kā horoskopa gaisa triādes pārstāvjiem Svariem ir sekojošas tipiskās īpašības:
komunikabilitāte;
attīstīts intelekts;
diplomātiskums;
salīdzinoša virspusējība;
kustīgums.
Tomēr tāpat kā katrai zodiaka zīmei Svaru zīmes pārstāvjiem ir spilgti izteiktas īpašības, kas raksturīgas tikai viņiem.

Desmit neparastu faktu par Svariem

Pirmais fakts: Svaru aizgādne Venera padara šīs zīmes pārstāvjus ļoti jūtīgus. Iespējams, tieši tas arī ir galvenais iemesls viņu rakstura sarežģītībai: viens kauss ir piepildīts ar nepieciešamajām zināšanām un loģiski argumentētiem spriedumiem, bet ir arī otrs, kas pilnībā pakļaujas emocijām. Atkarībā no tā, kurš kauss gūs virsroku, to Svaru zīmes pārstāvja dabas pusi jūs arī uzzināsiet.

Otrais fakts: Kā jau noskaidrojām, Veneras aizgādībā esošo Svaru līdzsvarotība ir ārkārtīgi nestabila.

Ja kaut kas nebūs kā vajag, Svari to uztvers ļoti saasināti, un labi neklāsies nevienam. Viņi izvedīs no rāmjiem visus, ko uzskatīs par vainīgiem, un, iespējams, arī atriebsies.

Patiesībā lielākā daļa problēmu rodas tukšā vietā. Dažkārt Svariem vajag palīdzēt izrunāties, nomierināties un viņi paši visas nedienas atrisinās.

Trešais fakts: Svari ir diplomāti un visa skaistā cienītāji. Tieši šī īpašība liek viņiem vienmēr būt formā.

Svariem patīk laipnība, viņi cenšas paši būt smalkjūtīgi un pozitīvi reaģē uz tādu pašu uzvedību no apkārtējo puses.

Nereti viņi ļoti asi reaģē uz rupjību un nevērību attiecībā pret sevi. Tāpēc viņi paši cenšas nogludināt konfliktus un mēģina atrisināt jautājumus tā, lai visi būtu apmierināti ar gala rezultātu.

Ceturtais fakts: Katru, kas dzimis Svaru zīmē, var pilntiesīgi dēvēt par pašu īstāko estētu. Attīstīto skaistā izjūtu Svari izmanto, lai veidoto savu apģērba stilu, kas parasti ir ļoti piemērots situācijai un nevainojami viņiem piestāv. Dažkārt ar tādu pašu centību Svari izveido arī savu darbavietu.

Piektais fakts: Pateicoties jūtīgumam, Svari bieži aizraujas ar smalkajām matērijām. Māksla viņiem ir emociju avots un iespēja saņemt svarīgu dzīves informāciju. Un vēl – ar mākslas palīdzību Svari var atslābināties.

Sestais fakts: Informācija Svariem ir nepieciešama kā gaiss. Nereti viņus uzskata par tenkotājiem, kas ne vienmēr atbilst patiesībai. Bet viennozīmīgi ir tas, ka saņemt jaunas zināšanas Svariem ir vitāli nepieciešami. Tas attiecas gan uz viņu profesionālās darbības sfēru, gan uz to, kas notiek ar cilvēkiem, ar kuriem viņi cieši mijiedarbojas.

Septītais fakts: Emocijas Svariem ir kaut kas ļoti tuvs. Taču nepieciešams saprast, ka emocijas un jūtas ir kaut kas ļoti atšķirīgs. Pirmajā gadījumā runa ir par kaut ko virspusēju, par to, kas var ātri pāriet. Emocionalitātes dēļ Svari var pārāk ātri iemīlēties un rīkoties vieglprātīgi. Taču šo pašu īpašību var izmantot, lai regulētu garastāvokli.

Astotais fakts: Svariem lielā mērā raksturīgs slinkums. Var sacīt, ka bieži vien viņi gaida līdz pēdējam, lai it kā iekustētos, un tikai tad ķeras pie darba. Nereti Svari cieš no izteiktas apātijas.

Devītais fakts: Strīdi tiek uzskatīti par Svaru dzimto stihiju. Lieta tāda, ka viņi kā neviens cits spēj saskatīt visus “par” un “pret”. Viņi var pierādīt jebkuru viedokli, pat to, ar ko paši nav vienisprātis.

Desmitais fakts: Spēja dziļi izprast lietas būtību, lai cik tas nebūtu dīvaini, dažkārt noved strupceļā. Redzot gan priekšrocības, gan trūkumus, Svari ne vienmēr spēj saprast, kas ir svarīgāk, un svārstās ar galīgā lēmuma pieņemšanu. Dažkārt viņiem ir grūti pieņemt lēmumu tāpēc, ka Svari zina, cik ļoti viņiem dažkārt pietrūkst veiksmes. Šajā ziņā var palīdzēt akmens talismans, kas aizsargās un piešķirs Svariem lielāku pārliecību par sevi.

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru