Pievilta līgava nenojauta, ka viņas kāzu kleitas pārdošanas sludinājums kļūs par sensāciju

28 gadus vecā meitene vēlējās pārdot kāzu kleitu, lai tiktu galā ar maksājumiem par kāzu kredītiem. Viņas vīrs pameta viņu aptuveni 18 mēnešus pēc kāzām, piekrāpjot viņu.

Aprakstot savu piedāvājumu eBay Samanta rakstīja, ka kleita ir perfekta, bet, iespējams, jānodod to ķīmiskai tīrītavai, lai atbrīvotos no “nodevības smakas”. Viņa negaidīja, ka šāds spilgts apraksts padarīs viņu zināmu visai pasaulei!

2

Ir vērts atzīmēt, bijušās līgavas rūgtā ironija netur pircējus. Piemēram, viņa saka, ka pie viņas var vērsties ar jebkuriem jautājumiem attiecībā uz “kleitu, vīru vai to nelieti, pie kuras viņš aizbēga!”

Aprakstā Samanta piebilda: “Es ceru, ka jums kleita nesīs daudz vairāk veiksmes, nekā man.” Un kā jau meitene saka: “Jūs vienmēr varat pārdot to atkal tajā pašā izsolē.”

3

Vrega atvainojas visiem potenciālajiem pircējiem par nelielo skaitu fotogrāfijām ar kleitu. Kad viņa uzzinājusi par sava vīra neuzticību, viņa uzreiz izdzēsusi gandrīz visas fotogrāfijas, kurās parādījās “viņa pretīgā seja”.

2014. gadā, pēc meitenes teiktā, viņas vecāki par kleitu samaksājuši divus tūkstošus mārciņas. Tagad viņa gribēja pārdot to par 500. Bet izmisušās meitenes sirsnīgais žests aizskāra tūkstošiem cilvēku sirdis.

Raksta tapšanas laikā solīšanas summa sasniedza jau 65 900 mārciņu, visticamāk, ka ar šādu atbalstu Samanta spēs pilnībā atmaksāt aizdevumu, un sākt jaunu dzīvi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru