Pilnmēness izgaismos tavas bailes. Esi piesardzīgs 19. un 20. maijā!

Zilais Pilnmēness Svaru zīmē 19. un 20. maijā enerģētiskās jaudas ziņā pārspēs visus iepriekšējos. Tas izgaismos slēptās bailes un problēmas, bet arī ļaus enerģiski darboties, lai tās pārvarētu.

Ezoteriķi iesaka šajās dienās noteikti iztēloties kādu vēlēšanos, tomēr tas jādara piesardzīgi un pēc iespējas precīzāk.

Kā zināms, pilnmēness nav labvēlīgākais laiks. Šajā periodā cilvēki jūt īpašu spriedzi, kas izpaužas gan fiziskajā, gan psiholoģiskajā līmenī.

Centies izvairīties no konfliktiem, bet, ja tie rodas, pacenties situāciju risināt mierīgi. Pievērs vairāk uzmanības atpūtai un nododies atslābinošai meditācijai.

Otrais pilnmēness ievērojami atšķiras no pirmā. Šajā dienā Mēness ir apveltīts ar īpaši spēcīgu enerģētiku, kas var palīdzēt piepildīt vēlmes. Astrologi iesaka uzmanīgi vērot visas iespējas un izmantot tās.

Turklāt 20. maijā iespējams radīt harmonisku un mierīgu vidi savās mājās. Pats galvenais, lai tu pats neprovocētu konfliktus ar tuviniekiem, nebārtu bērnus un skaļi nepaziņotu par savām problēmām un pārdzīvojumiem. Vēlams izrādīt mīlestību, rūpes un sniegt mīļajiem vairāk uzmanības nekā parasti.

Daudzus cilvēkus pilnmēness ietekmēs negatīvi, jo īpaši veselības jomā. Kā likums, šajā periodā saasinās hroniskas saslimšanas, pasliktinās noskaņojums, rodas negatīvas domas. Ja jūti, ka veselība kļuvusi pavisam slikta, noteikti vērsies pie ārsta!

Pievienot komentāru