Pilnmēness Vēža zīmē 22. decembrī: velc ārā skeletus no skapja!

Foto – Pixabay

22. decembrī – ziemas saulgriežos – gaidāmā pilnmēness kulminācija būs visai skarbs, neracionālas un haotiskas enerģijas pārņemts laiks.

Šajā laikā vērīgi jāseko bērnu gaitām, drošības un ģimenes lietām. Sajūtas būs ļoti svārstīgas un dažādas: cilvēki var būt kaprīzi, uzmest lūpu, mīloši un jūtīgi, atjautīgi un pragmatiski.

Pilnmēness tāpat var dāvāt skaistu, dvēselisku kopābūšanu ar tiem, kurus mīlam.

Šajā laikā sentiments un nostaļģija būs mūsu neizbēgamie pavadoņi. Gaidāmais laiks ir tas gada periods, kad nododamies atmiņām un domājam par nākotni.

Cilvēki var atminēties bērnību vai daudz domāt par saviem bērniem. Venera, planēta, kas pārvalda mūsu vēlmes, faktiski ir pastāvīgā kontaktā ar Neptūnu, kas veido ilūzijas un sapņus.

Kāda ir Neptūna un Veneras loma?
Šīs planētas nes atslodzi nogurušiem cilvēkiem, lai atmodinātu labestību un ticību taisnīgumam. Šādas iezīmes faktiski iezīmējās jau jaunajā mēnesī, kas noritēja Strēlnieka zīmē.

Tieši šobrīd Venera valda pār cilvēku sirdīm, lai mācītu ticēt un uzticēties, mīlēt un ļauties.

Ja vajadzīgs kāds grūdiens, Marss joprojām ir tuvu Neptūnam, kas ļauj sekot sapņiem un vēlmēm. Mīlestības vibrācijas šajā laikā var iedvesmot pārvarēt zināmas ģimenes, audzināšanas vai attiecību problēmas, kas samilzušas vairāku gadu garumā.

Saturna un Hīrona ietekme
Pilnmēness Vēzī palīdz Hīronam dziedēt senas brūces un ievainojumus – šis periods turpināsies līdz pat Zivju zīmei martā. Šī konfigurācija ir pietiekami spēcīga, lai cilvēku dzīvē veidotu jaunas robežas un principus.

Tādējādi, kad cilvēki uzņemsies atbildību par sevi un citiem, lai cik paradoksāli tas būtu, viņi ļauj izpausties savam iekšējam bērnam.

Iespējams, savulaik vecāki nevarēja īstenot visus savus pienākumus, var būt, ka ģimene neatbilda visām to prasībām; tomēr atbildība par sevi jāuzņemas tieši šobrīd.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru