Pirmajā mirklī šis liekas parasts pārītis, bet patiesībā ir pavisam citādi FOTO, VIDEO

2012 gada maijā notika traģēdija. Veicot miera uzturēšanas misiju Afganistānā Teilors uzkāpa uz paštaisītas mīnas kuru nespēja konstatēt metāla detektors. Rezultātā sprādziens viņam norāva rokas un kājas.

2

«Es jau sākumā sapratu, ka nebūs labi. Es dzirdēju sprādzienu un sajutu karstumu. Mani uzmeta gaisā un  gluži kā palēninātā kino skatījos kā aizlido manas ekstremitātes.» – Atceras Teilors.

3

Neskatoties uz šausmīgajām traumām viņš palika pie samaņas un aizliedza pietuvoties mediķiem, kamēr sapieri nepārliecinājās, ka tuvumā nav citu mīnu.

4

Tikai pēc tam kad sapieri deva pozitīvu atbildi Teilora evakuācijai mediķi varēja darīt savu darbu. Pēc pirmās palīdzības sniegšanas viņu nosūtīja un Kandagaras slimnīcu, bet pēc pāris dienām uz Vāciju tālākai ārstēšanai.

5

Puiša dzīvību izdevās glābt, bet viņš kļuva par invalīdu.Gandrīz jebkurš cits Teilora vietā būtu zaudējis ”dūšu”, bet ne viņš.

6
Pārdzīvot šo traģēdiju Teiloram palīdzēja viņa draudzene Daniela. Viņa viņu nepameta, bet dažādi atbalstīja gan morāli, gan fiziski. Dažu brīdi viņa viņu burtiski nēsāja uz rokām.

7

Daniela visu laiku bija viņam blakus. Lai varētu būt blakus Teiloram rehabilitācijas kursos Vašingtonā viņa pameta darbu Aijovā. Viņa viņu atbalstīja ne tikai morāli, bet it visā, sākot ar dažādām procedūrām līdz pat brīdim kad Teilors sāka mācīties no jauna staigāt.

8
Pagājušajā gadā Teilors bildināja Danielu un viņa bez vilcināšanās piekrita!

9

Kāzu ceremonijā Teilors pārsteidza visus klātesošos ar tradicionālu kāzu deju!

10

Ej uz nākamo lapu lai skatītos video!