Pirms gada viņa svēra 300 kilogramus. Uzzini, kā viņa izskatās tagad! FOTO

3

Dodoties uz tikšanos ar speciālistu, Emberai lidmašīnā nācās iegādāties divas sēdvietas, jo vienā viņa vienkārši neiederējās. Pirmajā tikšanās reizē ārsts teica, ka uzņemsies šo lietu tikai tad, kad Embera pati zaudēs svaru par vismaz 10 kilogramiem. Viņa pieņēma izaicinājumu. Ģimene pārcēlās no Oregonas uz Hjūstonu. Embera nomainīja savu ēdienkarti un sāka zaudēt svaru. Pirms tikšanās ar ārstu viņai izdevās zaudēt gandrīz 8 kg, bet viņš tomēr piekrita palīdzēt meitenei. 7 mēnešus pēc operācijas Embera zaudēja 41 kilogramu. Viņa sāka nodarboties ar sportu un izdomāt savas noderīgās receptes.

4

Gadu pēc operācijas viņa atkal tikās ar ārstu. Pārsteigti bija visi, jo Embera bija zaudējusi 68 kilogramus! Kad meitenes svars bija 115 kg, ārsts piekrita veikt citu operāciju, lai samazinātu ādas krokas.

5

7

Kā jūs varat redzēt, ir milzīga atšķirība starp to, kā Embera izskatījās agrāk, un to, kā viņa izskatās šobrīd. Meitene negrasās apstāties pie sasniegtā! Cik labi, ja blakus ir cilvēki, kuri ir gatavi atbalstīt un palīdzēt grūtos laikos. Tas iedvesmo un dod spēku virzīties uz mērķi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru