Pretpoli patiešām pievelkas! Šīs horoskopa zīmes ir pilnīgi atšķirīgas, bet saista viena otru kā magnēts

Foto – Pixabay

Piedāvājam iepazīties ar horoskopa zīmju pāriem, kuru pārstāvji ir ļoti atšķirīgi cilvēki, bet saista viens otru gluži kā magnēts. Tas pierāda – pretpoli patiešām pievelkas!

Auns un Svari
Svari ir dzimuši miera nesēji, bet Auniem patīk tieša valoda – viņi atklāti saka, ko domā. Tāpēc attiecībās ar Svariem Auni mācās domām, pirms kaut ko teikt.

Svarus savukārt sajūsmina Aunu drosme. Turklāt, ja Svari ievēro, ka attiecībās ar viņiem Auni izturas netaisnīgi, viņi to iemācās pateikt un var arī sākt konfliktu.

Lūk, tāpēc Auns uzskata Svarus par ideālu partneri dzīvē – abi nebaidās aizstāvēt katrs savu taisnību.

Auns māca Svariem pareizi izvirzīt prioritātes, īpaši, kad runa ir par svarīgiem dzīves lēmumiem.

Vērsis un Skorpions

Šis, šķiet, ir pats spēcīgākais un temperamentīgākais zodiaka pāris. Šis pāris mums māca, ka var mīlēt otru cilvēku, ziedojot visus spēkus un enerģiju.

Labi zināms, ka katrs no šī pāra ir enerģētiski ļoti spēcīgs, spēj saskatīt perspektīvu, skatīties nākotnē.

Vērša zīmē dzimušie prot simtprocentīgi koncentrēties uz visu, ar ko viņi nodarbojas. Viņiem patīk, ka apkārtnē ir daži uzticami draugi.

Skorpions katrām jūtām un emocijām atdod sirdi un dvēseli.

Spēcīgā Ūdens zīme un sazemētā Zemes zīme kopā veido lielisku komandu. Konfidencialitāte viņiem abiem ir svarīga prioritāte.

Kopumā viņi veido spēcīgu divu vadītāju pāri. Viņi izbauda kopīgo ģimenes dzīvi, veido karjeras, demonstrē strādīguma brīnumus, bet visvairāk – mīl viens otru.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru