Psihoģeometrisks tests: izvēlies spoguli un uzzini ko jaunu par sevi!

1. aplis
Cilvēki, kuri izvēlas šo spoguli, vairāk uzmanības pievērš apkārtējai videi, nevis sev: viņi cenšas darīt visu iespējamo, lai draugi, radinieki un kolēģi būtu laimīgi. Viņi ir lieliski klausītāji, kuri var sniegt vērtīgus padomus citiem cilvēkiem.

Ikvienā konfliktā viņi ir gatavi uzņemties samierinātāja lomu, bet ne vienmēr jūt privātās robežas un var iesaistīties sarunā pat ar svešiniekiem.

“Apļa” cilvēkiem nepiemīt loģiskā domāšana un konsekvence, viņi ir mazliet slinki, dāsni un jūtīgi.

Kā likums, viņiem ir dziļa un patīkama balss un laba humora izjūta. Viņiem piemīt neizskaidrojams šarms, entuziasms runājot un mīlestība uz ērtu, ikdienišķu apģērbu.

2. Trīsstūris
Šo spoguli parasti izvēlas cilvēki ar izteiktām līdera īpašībām. Tomēr viņi vairāk rūpējas par savu karjeru nevis par darbu un tā rezultātiem kā tādiem.

Viņi koncentrējas uz saviem personiskajiem mērķiem un jūtas labi augstas konkurences apstākļos. Viņi zina, kā pieņemt lēmumus ne tikai attiecībā pret sevi, bet arī citiem, un viņiem tas ļoti patīk.

Viņi augstu vērtē savu reputāciju, nelabprāt kļūdās, lai gan prot veidot efektīvu un saturīgu dialogu jebkurā situācijā – kaut kas tāds ir pa spēkiem vien talantīgākajiem politiķiem. Viņus ciena, reizēm pat baidās no viņiem.

“Trīsstūra” cilvēki ierodas darbā agrāk nekā citi, viņus maz kas var satricināt, viņiem patīk būt lieliski informētiem, viņi zina, kā risināt problēmas un lieliski prot strādāt komandā.

3. Kvadrāts/taisnstūris
Pieņemot lēmumu, šie cilvēki vadās pēc loģikas principiem un var organizēt gan savu, gan citu cilvēku dzīvi, jo bieži ieņem administratīvus amatus. Viņu centīgums apvienojumā ar izlēmīgumu un spītīgumu padara viņus par labiem problēmu risinātājiem.

Tie, kas izvēlas taisnstūri, ir praktiski, punktuāli, racionāli cilvēki, kuri ciena nosacījumus, privātās attiecības un savas idejas.

Viņi runā klusi, nesteidzoties, viņiem nepatīk pacelt balsi, bet grūti komunicēt, jo viņi nevēlas piesaistīt lieku uzmanību un izcelties, tāpēc viņi bieži runā klišejās un štampos. Šī personības tipa pārstāvji ir godīgi un stingri, un tas parādās arī apģērba izvēlē.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru