Psihoterapeits Rudzītis: Kivičs ir vārgulis bez humora izjūtas, man viņa žēl

Foto – www.viestursrudzitis.lv

Pretrunīgi vērtētais, bet ļoti populārais psihoterapeits Viesturs Rudzītis intervijā izdevumā “Patiesā Dzīve” analizē pašreizējo situāciju savā nozarē, bet piemin arī šobrīd aktuālas personības, tostarp odiozo mūziķi Andri Kiviču – un viņa viedoklis ir visai skarbs.

“Uz to, kas notiek ar Kiviču, man grūti skatīties ar humoru, jo intelekts, kā šķiet, tur ir beidzies. Atklāti sakot, man Kiviča ir žēl. Reiz viņš mani intervēja savā raidījumā un atstāja labu iespaidu. Mums bija sirsnīga saruna, varēja just, ka viņam piemīt intelekts un empātija. Tas, kas ar viņu notiek tagad, nevar labi beigties. Man pat ir bail par to, kas notiks tālāk,” nobažījies ir Rudzītis.

Pēc viņa vārdiem, Kivičs ir atkarīgais, kurš viņš nespēj turēties pretī sieviešu vilinājumam – sievietes valdzinājuma priekšā viņš ir vārgulis.

“Tāpat kā alkoholiķim nedrīkst dot pasmaržot alkoholu, Kivičam nedrīkst rādīt sievietes, kuras vajag glābt. Kā sapratu, stāsts bija tāds: viņš brauca no koncerta un piecos no rīta iegāja naktsklubā, kurā nezin kāpēc bija trīs bērnu māte, kas atradās kaut kādā nelaimīguma stāvoklī. Viņi satikās, uzplauka mīla.

Es gan uzskatu, ka tā nav mīla, bet atkarība. Tā ir Kiviča nespēja paiet garām sievietei, kurai ir problēmas un kura tev pamet ar pirkstu. Te ir zināma līdzība ar donu Kihotu un priekšstatu, ka īsts vīrietis ir tas, kas glābj nelaimīgas sievietes,” Rudzītis atklāj intervijā Andrim Bernātam.

PILNU INTERVIJU LASI ŠEIT!

Pievienot komentāru