Puisis dzirdēju dīvainu skaņu no veca spaiņa. Viņa dūša saskrēja papēžos, kad viņš ieskatījās iekšā! FOTO

Katrs no mums no kaut kā baidās. Kāds no augstuma, kāds jūtas neērti pieblīvētās vietās. Dažas no fobijām citiem var likties pilnīgi absurdas- piemēram, dekafobija (bailes no X burta).

Bailes no insektiem, iespējams, ir vienas no visbiežāk sastopamajām. Pat, ja jūs nebaidāties, ir kukaiņi, kurus ieraugot, skudriņas skrien pār kauliem. Tāpat kā šī raksta varonim.

Kad vīrietis dzirdēja troksni, kas nāk no veca spaiņa viņa mājās, viņš nevarēja iedomāties, ka tās avots var būt kukaiņi. Bet, kad viņš ieskatījās spainī, viņa dūša saskrēja papēžos!

Mēģiniet iedomāties šo situāciju. Jūs sēžat mājās un pēkšņi dzirdat dīvainu troksni, kas nāk no spaiņa uz grīdas. Tu viegli pieej tuvāk, lai redzētu, kas ir iekšā…

Un jūs ieraugāt…

Ja jūs piederat lielākajai daļai cilvēku, šāda veida skats arī jums var likt justies visai dīvaini. Jūsu priekšā simtkāja mātīte jeb geofīls.

Šīm rāpojošajām radībām ir vidēji pa 27 kājām katrā ķermeņa pusē, un tie ātri pārvietojas. Tāpēc, ja izdomāsiet bēgt no tiem, neaizmirstiet par ātrumu! Iespējams, jums vajadzēs mainīt virzienu.

Neskatoties uz vāju redzi, attīstītie maņu orgāni padara tos par lieliskiem medniekiem. Turklāt to inde var izraisīt cilvēkam stipras sāpes, pietūkumu un drudzi. Kaut arī to kodumi un radīt nopietnas sekas, līdz šim, par laimi, neviens nav nomiris. Pagaidām.

Simtkāja mātītes izmanto savas kājas, lai pārnēsātu un aizsargātu savus pēcnācējus, kā to var redzēt vīrieša fotogrāfijā. Sākumā jūs var likties, ka kukainis apķēries ap sūkli, bet patiesībā tie ir viņas mazuļi!

Tas ir pat aizkustinoši, kā tik briesmīgs un bīstams kukainis tik maigi rūpējas par saviem pēcnācējiem. Vai ne?

Simtkāja mātīte nav vienīgais kukainis, kuru izskats var likt jums šausmās iekliegties.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru