Radoša mamma pieliekamo zem trepēm pārvērta par Harija Potera istabu. FOTO

1

“Vispirms es pamanīju “slepeno istabu”, kad mēs pagājušā gadā atnācām apskatīt šo māju.” stāsta Kortnija.

Ieraudzījusi pieliekamo, viņa izdarīja to, ko būtu izdarījis katrs īstens Harija Potera fans- pārvērst to par pasaulē zināmākā burvja istabu.

2

Nopirkusi māju, viņa kopā ar vīru ķērās pie biedējošā pieliekamā pārvēršanas slepenā istabā, kas veltīta Harijam Poteram.

3

“Es diezgan labi pieprotu būvēt un iekārtot dažādas telpas, tāpēc nodomāju- kāpēc gan ne? Kurš bērns nevēlētos savu privāto “slepeno istabu”?”

Istaba izdevās patiešām labi.

4

“Es gribu, lai mani bērni izbauda grāmatu lasīšanu. Gribu redzēt, cik spēcīgi grāmatu lasīšana spēj ietekmēt cilvēku dzīvi. Šī grāmatu sērija pavisam noteikti manījusi manu dzīvi.”

Sienas tika aplīmētas ar pirmās Harija Potera grāmatas lappusēm un papildinātas ar citiem pasakas elementiem, ieskaitot baltu pūci, kas piekarināta pie lampas slēdža.

5

Tiem, kuriem žēl grāmatas, varam piebilst, ka sienu aplīmēšanai tika izmantota nolietota, bojāta grāmata.

Telpas apdarei un iekārtošanai, pārim bija nepieciešamas 8 dienas.

6

“Es vienkārši mīlu Hariju poteru un grāmatas par viņu!”

“Maniem bērniem patīk šī istaba. Viniem patīk tajā spēlēt paslēpes, bet viņu draugiem patīk tur sēdēt, kad tie ciemojas.”

7

Vēl viens iemesls, kāpēc Kortnija izveidoja šo istabu- viņa vēlas, lai arī viņas bērni iemīl Hariju Poteru. Un, kā mums šķiet, viņas iecerei būs panākumi.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:4TOLOLO.RU

Pievienot komentāru