Rianna nopirkusi savrupnamu par 6,8 miljoniem dolāru! apskati, kā tas izskatās! FOTO

Dziedātāja Rianna kļuvusi par vienu no galvenajiem 2017. gada vasaras žurnālistu intereses objektiem. Tad sabiedrība apspiesti apspriedās, kā viņa pieņēmusies svarā, pēc tam izplatījās informācija par viņas romānu ar arābu miljardieri, tad izaicinošais apģērbus karnevālā Barbadosā…

Tagad R’n’B-dīva devusi jaunu iemeslu tenkām. Nesen viņa nopirka sev savrupmāju prestižā Holivudas apgabalā. Tās izmaksas bija 6,8 miljoni dolāru! Žurnālistiem izdevās iegūt interjera fotogrāfijas, tāpēc tagad arī mēs varam apskatīt, kāpēc Rianna samaksājusi šādu naudu.

Nesen pārbūvētās mājas kopējā platība ir gandrīz 1700 kvadrātmetri. Iekšā ir 6 guļamistabas un 10 vannas istabas! Interjera dizainu veidojuši profesionāli dizaineri, tāpēc viss ir iekārtots ar gaumi un bez greznuma.

Tagad Rianna ir kļuvusi par kaimiņieni Kendallai Dzanerei, kuras īpašums ir tuvumā. Redz, drīz visas Amerikas zvaigznes apmetīsies šajā apvidū!

Starp citu, sākotnēji šī savrupnama izmaksas bija 8 miljoni, bet tad pārdevēji iedeva atlaidi 1,2 miljonu dolāru apmērā!

Un, lūk, kā Riannas māja izskatās no kosmosa. Zemāk ir attēls no gaisa, kas parāda, kā saimniecība tika uzcelta.

Iekšā māja izskatās kā dārga viesnīca nekā parasts dzīvoklis. Ir arī mazi kinoteātri ar lielisku aprīkojumu, biljarda un pat sporta zāle!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru