Rīgā atgriezusies un “darbiņu” meklē Kiviča dēla mamma, stiliste Dana Dombrovska

Facebook

Stiliste un skandalozā mūziķa Andra Kiviča dēla Kristofera Paula māte Dana Dombrovska “Facebook” atklājusi, ka atgriezusies uz dzīvi Rīgā un ir darba meklējumos.

“Meklēju darbu, darbiņu!” Ceļš līkuloču ir atvedis mani atpakaļ uz Rīgu. Savas radošās darbības laikā esmu nonākusi līdz vēlmei un meklējumiem pēc patstāvīga darba. Mani radošie talanti līdz šim bijuši redzami kā stilistei un vizāžistei modes žurnālos, reklāmās un kāzu un citās smukumpucēšanās. Pēdējos gadus vairāk nodevos pašas dizainētam un šūtam apğērbam “Kaikin”. Ir pienācis laiks jauniem apvāršņiem. Gatava strādāt, radīt, dalīties ar savu radošumu un prasmēm, gatava iemācīties un atklāt ko jaunu. “Mākslinieks» ir tas, kurš visu māk 🙂 un ja nemāk – iemācās 🙂 Izskatīšu un priecāšos par visiem variantiem. Var rakstīt man tepat, vēstulītēs,” potenciālos darba devēsavā «Facebook» profilā raksta Dana Dombrovska.

Kā vēsta publiski pieejamā informācija, daudzus gadus Dana bija nozudusi no vērīgās sabiedrības acs, jo sāka jaunu dzīvi laukos Rūjienas pusē kopā ar mīļoto vīrieti Gati Pomeru.

Iespējams, dzīve pie dabas krūts Danu iedvesmoja radīt tērpus ar maģisku noskaņu. «Kaikin» «Facebook» izveidotajā lapā viņa savus meistardarbus raksturo ar vārdiem – mēteļi, svārki, apmetņi un rituālu apģērbi.

Dana Dombrovska kļuva pazīstama plašākai sabiedrībai, pateicoties dalībai dažādos šovos, viens no tiem bija TV3 “Dejo ar zvaigzni”.

Savulaik mūziķis Andris Kivičs Danas Dombrovskas dēļ bija gatavs vicināt dūres. Neglaimojošas publikācijas dēļ par Danu viņš reiz fiziski izrēķinājās ar producentu un žurnāla redaktoru Juri Milleru.

Pievienot komentāru