Rock’n’Berries izdod albumu un aicina uz prezentācijas pasākumu Latvijas 1. Rokkafejnīcā

Ielūgums uz CD prezentācijas pasākumu

Jau nākamajā ceturtdienā, 2016. gada 19.maijā, plkst. 21:00 Latvijas 1. Rokkafejnīcā notiks pašmāju poprock grupas Rock’n’Berries oriģināldziesmu albuma Smoothie Call prezentācijas pasākums.

Grupa aktīvi muzicē jau kopš 2013.gada, tomēr līdz 2016. gadam nebija radījusi un izdevusi savas dziesmas, jo muzikālās performances sniedza ar enerğētiskām cover dziesmu aranžijām.
Pirms diviem mēnešiem Rock’n’Berries piedāvāja klausītājiem otro singlu ”Footsteps” no gaidāmā albuma, kas ir pavisam maza ieskice no tā, kas būs dzirdams ”Smoothie Call” albumā.

Albuma muzikāli idejiskais pamats ir radies 2015. gada vasarā, kad grupa pavadīja 3 mēnešu koncertu sēriju Bulgārijā, taču pats albums tika ierakstīts un producēts tepat Latvijā.

”Smoothie Call” mūzikas un tektstu autori ir paši grupas Rock’n’Berries dalībnieki – Oskars Millers (balss), Jānis Narbuts (bass), Mārtiņš Sliede (ģitāra), Rihards Siksna (bungas), Arnolds Jass (taustiņi), taču ierakstu procesā ir piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Oskars Ozoliņš, Mihails Olšteins un Katrīna Cīrule.

Albums “Smoothie Call” būs īsts pārsteigums, taču to, kas būs tik pārsteidzošs, puiši vēlas paturēt noslēpumā: ”Varam pateikt, ka tas būs albums 2 daļās ar diviem pilnīgi atšķirīgiem mūzikas stiliem un stilīgu dizainu no jaunās mākslinieces Barbaras Dzērves.”

“Šis būs liels notikums mūsu dzīvē, esam patīkami satraukti un nevaram sagaidīt, kad varēsim Jums atrādīt mūsu pirmo albumu, tādēļ būsim priecīgi, ja 19.maijā būsiet ar mums kopā Latvijas 1. Rokkafejnīcā” stāsta grupas solists Oskars Millers.

Jautājot grupas puišiem, vai albuma “Smoothie Call” izdošana nozīmēs, ka Rock’n’Berries vairs nespēlēs trakas ballītes un citu izpildītāju dziesmas, puiši atteica, ka turpmāko gadu mērķis ir klausītājus iepazīstināt ar grupas oriģinālmateriālu un laika gaitā pāriet uz savu oriģināldziesmu koncertiem, taču jautrās ballītes un cover dziesmas, vismaz šī gada laikā nekur nezudīs.

Pašlaik mūziķi aktīvi gatavojas albuma izdošanai un 3 nedēļu tūrei ārpus Latvijas valsts robežām.

Pievienot komentāru