Rotaru, Vaikule, Longorija un citas slavenības, kas gadu gaitā nemainās… FOTO

Visticamāk, arī tavā draugu lokā ir cilvēki, kas izskatās daudz jaunāki nekā viņa gadi. Un tas nav pateicoties plastikas ķirurģijai! Tikai dažiem laimīgajiem paveicies ar ģenētiku nedaudz vairāk, nekā citiem. Un tomēr, kad runa ir par slavenībām, tad protams, nekavējoties viņas tiek vainotas par ķirurģisku iejaukšanos. Protams, reizēm tas ir taisnība, bet plastisko operāciju pēdas ir grūti nepamanīt, bet patiesu skaistumu ir grūti sajaukt ar kaut ko citu! Paskatieties uz šīm skaistulēm. Gadu gaitā viņas kļūst tikai skaistākas. Mēs nezinām, kuras no viņām patiesībā ir vērsušās pie ķirurga, bet jebkurā gadījumā, šīs sievietes izskatās pārsteidzoši!

1. Irina Allegrova savos 65 izskatās kā īsta imperatore!

2. Jekaterina Andrejeva savos 55 pat atzina, ka viņas skaistuma noslēpums ir veselīgs un pareizs miegs! Šķiet, laikā no 22:00 līdz 24:00 guļot, organisms ražo hormonu, kas ir atbildīga par jaunību un skaistumu. Ņem vērā!

3. Laima Vaikule daudzus gadus tiek uzskatīta par vienu no labākajām dziedātājām NVS valstīs. Viņa ir ar ko lielīties savos 63!

4. Ludmila Artemjeva arī atsakās novecot! Savos 54 viņa ir dzīvespriecīga, enerģiska un ļoti pievilcīga!

5. Sofija Rotaru arī nebeidz piestrādāt pie sevis. Dziedātājai izdevies saglabāt arī skaistu figūru! Neaizmirstiet, ka viņai jau ir 69 gadi!

6. Eva Longorija- “Izmisusī mājsaimniece”, kas gadu gaitā kļūst arvien karstāka! Šai skaistulei tagad ir 42 gadi.

7. Halle Berija pat savos 50 gados lieliski tiek galā ar kaķu sievietes lomu!

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru