Rudens horoskops romantiķiem. Ak, šis smeldzīgais lapkritis!

Foto – Pixabay

Ja esi bezcerīgs romantiķis, turklāt vēl katru dienu ieskaties savā horoskopā, lai uzzinātu, kad gaidāma liktenīga iepazīšanās, tu esi nokļuvis īstajā vietnē!

Lai gan astrologi nevar precīzi pateikt, kad tieši satiksi savu sapņu cilvēku, iespējams prognozēt, kad šī iespējamība ir lielāka nekā citkārt. Lūk, šīs trīs zodiaka zīmes var kļūt ļoti laimīgas oktobrī!

Auns
Kad 16. novembrī beigsies Veneras retrogrādā kustība, tā atradīsies tavā septītajā, radošuma mājā.
Tā kā Venera oktobrī būs arī Svaros – zīmē, kas veicina romantiskas saistības, Visums pieliks visas iespējamās pūles, lai atrastu tev otro pusīti.

Tomēr atceries, kad tad, ja veidosi maldinošu priekšstatu par sevi, lai radītu labāku iespaidu, tu vari vienkārši palaist garām to, par kuru sapņoji. Neaizmirsti, ka pareizais partneris pamanīs jūsu saderību tikai tad, ja tu pilnībā pieņemsi savu patieso “es”.

Tā kā Venera pāriet kvēlajā un Marsa pārvaldītajā Skorpiona zīmē 2. decembrī, tā nesīs tevi līdzi uz astoto – intimitātes un noslēpumu – māju.

Neatkarīgi no tā, kas norisinās tavā mīlas dzīvē šobrīd, norādītajā laikā būsi ideālā kontaktā ar savu seksualitāti, kas tevi padarīs ļoti pievilcīgu visu sastapto cilvēku acīs.

Skorpions
Skorpions, visticamāk, var gaidīt pārmaiņas mīlas dzīvē tuvāk vēlam rudenim, īpaši, ja runa ir par kaislībām un vēlmēm, turklāt abpusējām.

Kad Venera atrodas Skorpionā, tā piešķir šīs zīmes pārstāvjiem bīstami valdzinošas īpašības. Skorpioni izstaros pievilcīgu enerģētiku, pret kuru neviens nespēs palikt vienaldzīgs. Iespējams, tieši šajā laikā satiksi savu īsto mīlestību.

Svari
Retrogrādā Venera var pavērst tavu mīlas dzīvi pretējā virzienā. Bet būs arī daudz spilgtu brīžu.

Venera tavā pirmajā mājā atdos tev pārliecību par sevi, harizmu, tieksmi flirtēt un atklātu seksualitāti!

Ja tu necilāsi savus skeletus skapī, šis būs ideāls laiks jaunu attiecību veidošanai!

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru