Rūnu horoskops no 10. līdz 16. decembrim. Kāds ir tavs talismans šai nedēļai?

Ir daudzi un dažādi nedēļas horoskopi, piemēram, vispārīgais, kāršu, finanšu un citi. Bet ko šonedēļ sola skandināvu rūnas?

Rūnas slēpj dziļu simbolismu un noteiktu enerģētiku. Ne velti šos simbolus izmanto kā amuletus, ar tiem rotā priekšmetus un izmanto tetovējumiem.

Katrai zodiaka zīmei izkritusi sava rūna.

Auns (21.03 – 20.04)

Tavs talismans – rūna ALGIZ.

Tieši šo rūnu visbiežāk izmanto kā talismanu. Tā ir aizsardzības, draudzības, brīdinājuma no briesmām zīme. Rīkojies droši – tevi aizsargā augstākie spēki.

Vērsis (21.04 – 20.05)

Tava rūna – OTAL

Īpašuma tiesību, teritorijas, dzimtas, mājas rūna. Savas intereses visās lietās liec pirmajā vietā. Aizsargā savas intereses, tomēr ievēro mēru – pārmērīga greizsirdība var traucēt attiecībām.

Dvīņi (21.05. – 20.06.)

Tava rūna – MANNAZ

Es, personība, cilvēks. Meklē sevi un pašrealizāciju. Ej projām no visa virspusējā, ārējā, paviršā: dziļums un pamatīgums, lūk, kurp tev jātiecas šajā nedēļā.

Vēzis (21.06 – 22.07)

Tava rūna – URUZ

Neatlaidība, mērķtiecība, iniciatīva. Tava veiksme ir darbībā. Ikdienas mazie soļi ved tevi pretī lielajam mērķiem.

Lauva (23.07 – 22.08)

Tava rūna – FEHU

Viena no labākajām rūnām – laimes, labklājības, panākumu zīme. Jebkurš pasākums izdosies, iesāktās lietas pabeigsi rezultatīvi. Centies gūt maksimālu labumu no katras situācijas.

Jaunava (23.08 – 23.09)

Tava rūna – WUNJO

Pārmaiņu, laimīgu nejaušību, prieka rūna. Necenties vadīt savu dzīvi un notikumus. Visas labās, priecīgās, laimīgās lietas notiks praktiski bez tavas iejaukšanās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru