Lai salāti izskatītos skaisti, labāk tos veidot kulinārijas gredzenā.
Ielieciet sastāvdaļas tajā biezos slāņos. Slāņu secībai jābūt: siļķei, sīpoliem, bietēm, majonēzei, marinētiem gurķiem, sarīvētiem burkāniem, majonēzei, āboliem, cietajam sieram, kartupeļiem, majonēzei, vistas olām. Pavisam 12 slāņi.
Smalki sagriež dilles un pētersīļus.
Sagriež uz pusēm cieti novārītas paipalu olas.
Ar zaļumiem apkaisa apļa malu, olas izkārto ciparnīcas izskatā.
No atlikušā burkāna izgriež pulksteņa ciparus un rādītājus.
Visu dekorējiet ar dzērvenēm – gardie Jaungada salāti ir gatavi. Ļaujiet viņam pāris stundas ievilkties – un jūs varat doties pie galda.
Lai izdevušies svētki!
©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc