Saimniece redzēja, kā viņas kucēns kaut kur vilka savu segu. Pēc minūtes viņa nespēja noturēt asaras… FOTO

Sjulēna Šaumloffela ar savu līgavaini un suni Lanu, ko pāris ņēma no patversmes, dzīvo Brazīlijā.

2017. gada 3. jūlijā Lana, kura reiz bija bezpajumtniece, gulēja pagalmā savā rozā mājiņā, kur saimniece bija ielikusi viņai jaunu segu.
Nākamajā dienā Sjulēna publicēja savā Facebook lapā fotogrāfiju ar suni, kas milzu ātrumā izplatījās lietotāju vidū.

Foto redzama Lana, atrodoties pie žoga par jauno segu. Bet aiz žoga var redzēt vēl vienu suni. Lana dalījās segā ar bezpajumtnieku suni, kuram bija auksti un bija nepieciešams atbalsts.

Pagājušajā vakarā, pirms došanās gulēt, mēs ieliekam Lanas mājiņā segu, lai viņa var ieritināties un doties gulēt tajā” zem fotoattēla piebilda sieviete. “Redzot aiz žoga klaiņojošu nosalušu draugu, Lana, nevilcinoties ne minūti, nolēma dalīties ar viņu ar savu segu.”

Zem foto saimniece arī rakstīja, cik lepna viņa ir pat savu suni un viņas dāsnumu. Dzīvnieka rīcību apbrīnoja un saviļņoja tūkstošiem interneta lietotāju. Līdz šim fotoattēls ir saņēmis vairāk nekā 24 000 “Patīk”.

Kad mans līgavainis atsūtīja man šo fotogrāfiju, es biju tik pārsteigta!” saka suņa saimniece. “Pēc šī notikuma Lanas draugs atnāca vēl divas reizes. Tas man atgādināja par svarīgākajām vērtībām, ko mēs dažreiz aizmirstam.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru