Šajās horoskopa zīmēs dzimst visgudrākās sievietes. Kuras tās ir?

Foto – Pixabay

Tautā pastāv uzskats, ka vīriešiem nepatīk gudras sievietes. Tomēr, saskaņā ar novērojumiem, pretējo dzimumu tomēr piesaista gudras sievietes. Astrologi atklāj, ka šīs zīmes var lepoties ar dabisko inteliģenci. Kuras tās ir?

1. vieta – Auns
Auns no bērnības pārsteidz ar savu ieredzētību. Vēl rotaļājoties pagalmā, viņi bauda uzticību un atzinību starp saviem vienaudžiem. Pieaugot sieviete Auns joprojām viegli uzņemas vadību, un saņem no tā patiesu baudu. Protams, tas sit pa vīrieša pašapziņu, bet Aunu tas maz interesē.

Sievietes Auni ir ļoti izturīgas. Tās viegli uzņemas vīriešu lietu izaicinājumu. Aunam bieži ir agresīva attieksme pret citiem, bet nespēj ilgi dusmoties un ātri atkāpjas. Tajā pašā laikā – paradokss! – Auni ir naivi, un viņi bieži vien nākas nolaisties no debesīm uz zemi. Viņi baidās iet pēc sabiedriskās domas un ar visiem līdzekļiem cenšas no tā izvairīties.

2.vieta – Skorpions
Skorpions – vīrietis svārkos. Meitenes, kas dzimušas šajā zīmē, no bērnības zina, ka nav tādas, kā citi. Dzīvē ir vienkārši: Skorpioni ir pārliecināti, ka neskatoties uz visu krāpšanu un viltībām, kas valda pasaulē, dzīve sastāv no vienkāršiem sīkumiem.

Skorpionam sievietei piemīt milzīga intuīcija un spēja “lasīt” cilvēkus. Viņām ir viegli atpazīt manipulatorus, blēžus un citus ienaidniekus. Skorpionam ir diezgan atriebīgs raksturs, tāpēc labāk tos lieku reizi nekaitināt!

3. vieta – Mežāzis
Mežāzis kopš bērnības ir kluss, uzmanīgs un nopietns. Viņus īpaši nepiesaista bērnišķīgas blēņas. Pieaudzis Mežāzis necenšas iepazīties. Viņa ciešajā draugu lokā nav tik viegli iekļūt. Mežāzis sieviete var viegli atrast kopīgu valodu ar vīriešiem.

Labu veiksmi profesionālajā jomā Mežāži sasniedz nobriedušā vecumā. Nekad neiesaistītās konfliktos, no viņām nekad neredzēsiet emociju izpausmes. Pietiekami spītīgas, lai viegli izvestu no pacietības pat vismierīgāko cilvēku!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru