Sākumā šķiet, ka tas ir deserts. Bet saimniece pamatīgi pārsteidz! FOTORECEPTE

Pamēģiniet!

1

Sastāvdaļas:

  • vārīts kartupelis
  • kausēts sviests
  • divi olu dzeltenumi
  • sāls un pipari
  • muskatrieksts (pēc vēlēšanās)

Labi saspaidiet vārīto kartupeli, pievienojot vieglu sālsūdeni. Pievienojiet olu dzeltenumus un sviestu. Tad pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Ja vēlaties, pielieciet šķipsniņu muskatrieksta. Ar karoti labi saputojiet. Masai ir jābūt pilnīgi viendabīgai, bez kunkuļiem.

2

Ar koditorejas maisiņa un “zvaigznītes” uzgaļa palīdzību uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru uzzīmējiet “rozītes”.

3

Cepeškrāsnī 190 grādu temperatūrā rozītes cepiet aptuveni 20 minūtes. Gatavās rozītes “Hercogiene” pasniedziet karstas. Viesi būs sajūsmā!

FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru