Sapņos rādās bijusī sieva. Ko nu?!

Foto – Pixabay

Ja tu sapnī redzi bijušo sievu, tam var būt vairākas nozīmes, neatkarīgi no tā, kā uzvedas bijusī laulātā draudzene. Ja viņa tevi ignorē, paiet garām, tas nozīmē, ka tavas jūtas pret viņu ir kļuvušas vēsākas.

Mīlas sapnis ar bijušo sievu, ieskaitot apskāvienus, skūpstus un gultu, runā par to, ka tavas jūtas pret viņu nav pilnībā izzudušas. Vienlaikus sapnis var arī nozīmēt, ka tev var izveidoties tuvas attiecības ar sievieti, kuru tu jau sen pazīsti, bet iepriekš neizjuti pret viņu nopietnas jūtas.

Sapņi par bijušo sievu pauž tavu emocionālo stāvokli. Ir svarīgi zināt sapņa detaļas. Ja bijusī sieva sapnī kļūst par tavu mīļoto, tas ir simbolisks sapnis, kurš atgādina par to, ka tev nepieciešams pievērst uzmanību savām emocijām reālajā dzīvē. Parasti šādi sapņi atnāk laikā, kad saskaries ar emocionālām grūtībām esošajās attiecībās.

Sapnis, kurā bijusī sieva tevi krāpj, runā par to, ka tev nepieciešams virzīties tālāk un labi padomāt par to, ko vēlies no dzīves.

Sapnis par bijušo sievu bieži atnāk, lai aizpildītu emocionālu tukšumu, kuru tu pārdzīvo. Saskaņā ar austrumu sapņu tulkotājiem, bijušās sievas pieļautais sānsolis vēsta par tikšanos ar ienaidnieku, par kuru tu nenojaut vai kuru uzskati par savu draugu.

Ja sapnī tu nodarbojies ar seksu ar savu bijušo sievu, tev var nākties saskarties ar sarežģītu lēmumu darbā vai citā sfērā. Patīkams un baudpilns sekss var arī vienkārši nozīmēt to, ka tu beidzot esi atlaidis pagātni un esi gatavs uzsākt jaunas attiecības.

Strīds ar bijušo sievu sapnī simbolizē tavu iekšējo cīņu. Pat ja tavā dzīvē viss šķiet mierīgi, konfliktu var ierosināt kāds ģimenes loceklis vai draugs.

Kad tu sapnī redzi, ka tev ir bērns no bijušās sievas, var teikt, ka realitātē tu sadursies ar problēmām, kuras tu spēsi pārvarēt.

Sapnis par to, ka sieva vēlas tevi atgūt, nozīmē, ka tu esi saskaries ar smagu situāciju attiecībās vai esi seksuāli neapmierināts.

Ja bijusī sieva sapnī ir stāvoklī, tas sola jaunu sākumu, jaunu projektu vai iespējas, ar kuru palīdzību tu varēsi sevi izpaust.

Ja tas ir tavs bērns, neapzināti tu vēlies atgriezties pie bijušās sievas. Ja bērns ir no kāda cita vīrieša, tu pilnībā esi atzinis, ka attiecībām pienākušas beigas. Tāds sapnis var arī vēstīt par tavām bailēm.

Ja sapnī tu redzi, kā tava bijusī sieva precas ar citu vīrieti, tiks pielikt punkts savstarpējām attiecībām ar bijušo sievu un viņas ģimeni. Tev nepieciešams virzīties tālāk un nodarboties ar jaunas dzīvesbiedres meklējumiem.

Bijušās sievas nāve sapnī vēsta par lielām pārmaiņām tavā dzīvē.

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru