Sargies saniknot vai piekrāpt šajās zīmēs dzimušos!

Ilustrācija – Pixabay

Dusmās viņi rada haosu visapkārt, apgriež visu kājām gaisā, sagrauj, izbauda postažu un vienkārši neatstāj akmeni uz akmens… Ja vien partneris uzdrošinās tos piekrāpt.

Daži cilvēki nespēj pārdzīvot situācijas, kas saistītas ar nodevību – izsvītro apvainotāju no sirds un pārdzīvo sāpes, slēpjoties kaut kur stūrītī, tālāk no svešām acīm. Bet cilvēki, kas dzimuši šajās četrās zodiaka zīmēs, aiziet no attiecībām, atstājot aiz muguras kailas drupas.

Auns

Auni ir ļoti lepni un godkārīgi, un, ja uzzinās par tuva cilvēka nodevību, sāks nekavējoties plānot atriebību – nežēlīgu un spīvu. Kamēr viņi izstrādā stratēģijas un plānus, lai nodarītu aizvainotājam pēc iespējas vairāk sāpju, viņi klusē. Bet, kad sāk iemiesot plānus dzīvē, tad viss ap tiem kļūst par vienu vienīgu haosu.

Lauva

Ja Lauva uzzina par neuzticību, viņš tūlīt sāks vākt mantas un steidzīgi pametīs nodevēja kompāniju. Bet tas ir tikai sākums, jo, kad viņš mazliet nomierināsies, sāksies īsta drāma. Lauva nepadara intīmas detaļas par sabiedrības īpašumu. Viņš būs pietiekami kluss, lai par viņa personiskās dzīves problēmām nezinātu svešinieki, bet krāpnieks simtreiz kodīs sev elkoņos un divsimt reizes nožēlos.

Skorpions

Ja esat piekrāpis Skorpionu, tad labāk uzreiz atzīstat vainu: varbūt jūs pat paliksiet dzīvi, kaut arī emocionāli sakropļoti. Bet, ja viņš uzzinās par jūsu nodevību no kāda cita, jūs gaida īsta elle uz zemes. Skorpions būs nežēlīgs un darīs visu, lai atriebtos.

Strēlnieks

Arī šajā zīmē dzimušie cenšas visu kontrolēt. Tāpēc, ja viņi atklās, ka kāds ir viņus nodevis, viņš ir radījis haosu to sistēmā, kā dēļ visi droši vien zaudē prātu. Nodevība ir tieši tā situācija, kad viņu rīcība pilnībā zaudē loģiku un veselo saprātu. Labāk šo vētru pārlaist kādā drošā vietā.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Spogulis, naži, pulksteņi. Kā pieņemt “sarežģītas” dāvanas, lai nepiesaistītu nelaimi

Pāvela Globas horoskops NOVEMBRIM. Kas mūs gaida pēdējā rudens mēnesī?

COMMENTS

Pievienot komentāru