Sarkans dzīpars var piesaistīt otru cilvēku uz visu mūžu. Kāda maģija to paveic?


Ar sarkana dzīpara palīdzību var panākt daudz, uzskata ezoteriķi. Tā pilda ne tikai aizsardzības funkciju, bet arī palīdz piesaistīt veiksmi un pārticību. Tāpat tas darbojas kā mīlestības amulets. Ja jau sen vēlējies piesaistīt mīļoto uz visu dzīvi, izmanto šo metodi!

Sarkanā diedziņa vēsture
Sarkanais dzīpars līdz mūsdienām nonācis no senās ebreju mistiskās mācības – Kabalas. Uzskata, ka tādu dzīparu jāapsien tuvam cilvēkam, un tas aizsargās valkātāju pret nelabvēļiem un nelaimēm, piesaistīs panākumus un bagātību.

Austrumu zemēs arī ir zināms ticējums par sārto aukliņu. Ar to saistīta leģenda, ka katrs cilvēks ir piesaistīts savai otrai pusītei ar sarkanu dzīparu, kas neredzami piestiprināts katras rokas zeltneša.

Tas ikdienu velk nākamos mīļotos vienu pie otra. Un nav svarīgi, cik liels var izrādīties attālums starp viņiem; agri vai vēlu viņi satiksies un ies pa dzīvi kopā.

Kā piesaistīt mīļoto
Šī metode noderēs tiem, kuri jau satikuši savu mīlestību un vēlas nostiprināt saikni starp sevi un partneri. Tomēr tā derēs arī tiem, kas vēl tikai meklē savu laimi.

Lai piešķirtu sarkanajam dzīparam piesaistes spēku, tas jānopērk pašai. Dāvinātas aukliņas nedarbosies.

Amuletu sasien uz rokas locītavas ar noteiktu mezglu skaitu. Tas jādara tev tuvam cilvēkam. Jāņem vērā: ja šo aproci sasies tas, kurš izjūt pret tevi negatīvas emocijas, talismans nesniegs vēlamo efektu.

Ja tev jau ir attiecības un tu vēlies nostiprināt šīs jūtas, aprocē jāiesien septiņi mezgliņi. Bet, ja sapņo piesaistīt otro pusīti, diedziņš jāsasien deviņas reizes.

Sienot katru mezgliņu, iesaka atkārtot šādus vārdus: “Mezgliņu sasienu un mīlestību piesaistu (vai nostiprinu – atkarībā no situācijas). Viens mezgliņš, divi mezgliņi. Vārds. Atslēga. Slēdzene.”

Tādu amuletu nēsā tik ilgi, līdz tas saplīst. Ja vajadzīgs, var nopirkt vēl vienu dzīparu un rituālu atkārtot.

Piesaistīt mīļoto var dažādos veidos, bet visos laikos pats galvenais vienmēr ir bijusi savstarpēja mīlestība Ja jūti, ka nederat viens otram, nav vērts mocīties. Atceries: tas kurš meklē, vienmēr atrod.

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru