Šarlatānu cīņas- ekstrasensi un slavenības atklāj patiesību par populāro šovu

Tomēr šovbiznesa zvaigznes, kas piedalījās šovā, tomēr sliecas pievienoties Porečenkova viedoklim. Lūk, ko savā blogā rakstīja Aļona Vodonajeva:
“Esmu sākusi saprast, ka cilvēki ar šādām spējām pastāv. Turklāt, puse no tiem, kas vēlas tādi būt, ir šarlatāni. Es varu droši teikt, ka es patiešām saskāros ar neizskaidrojamām lietām programmas uzņemšanas laukumā…”

Nargiza Zakirova arī runāja diezgan tieši:  “Iegrimusi visā šajā stulbajā stāstā, es šausmīgi nožēloju, ka iesaistījos tajā visā. Tad es sapratu, ka tas viss ir muļķības, un mani apmānīja kā mazu meiteni… Tā bija tik stulba, absolūti negodīga un melīga izjokošana. Es neticu šim šovam, es neticu, ka ir tik daudz ekstrasensu, jo šādas dāvanas nav dotas katram piektajam cilvēkam.”

Aizvien vairāk cilvēku sāk raudzīties uz “Ekstrasensu cīņām” uzmanīgāk un apdomīgāk, lai gan daudzi joprojām turpina ticēt. Katram ir sava patiesība, bet šķiet, ka Nargizai Zakirovai ir taisnība: kaut kas neizskaidrojams pasaulē eksistē, bet, kad tas plūst straumēm, tad diezgan pamatoti rodas šaubas…

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru