Šaušalīga nāve, kas pirms 20 gadiem šokēja visu pasauli!

Konspirācija un aizkulises

Katras nopietnas valsts izlūkdienestā ir slepena nodaļa, kuras plāni, nedarbi netiek afišēti nekādā veidā, viņu rīcība esot maksimāli noslepenota. Šādu cilvēku galvenais uzdevums ir likvidēt režīmam nelojālus cilvēkus. Autoavārija ir viens no izplatītākajiem politisko slepkavību veidiem – speciāla mobila lāzera ierīce raida jaudīgu staru, kas apžilbina un uz brīdi padara aklu mašīnas vadītāju.

Tieši šāda veida atbrīvošanās no nevēlamas personas notikusi ar visu mīlēto Diānu, uzskata eksperti. Gromovs uzskata, ka „britu specdienesti stingri pieturas pie šīs metodes. Nav pirmā reize, kad šādi tiek neitralizēti cilvēki. Vairāki liecinieki sacīja, ka redzēja uzzibam stipru gaismu, taču policija neuzskatīja šīs liecības par vērā ņemamām. Un tieši tas netieši apliecina ieinteresētību. Tā bija tīša slepkavība”.

Atklājies arī fakts, ka šoferis Pols Anrī bijis izlūkošanas dienesta informators. Viņš esot informējis dienestu par katru princeses soli.

Versijas un spekulācijas par to, kāpēc bija jānovāc karaļnama daiļākā un iemīļotākā persona, ir daudz un dažādas, un rodas arvien vēl. Pastāv viedoklis, ka visas pasaules narkobizness ir sadalīts, un savu daļu no tā kontrolē arī britu karaļnams. Princese it kā esot uzsākusi cīņu pret šo amorālo naudas ieguves veidu, un tāpēc esot likvidējama. Jaunākā sazvērestības teorija ir tāda, ka princeses nāve tika lemta tādēļ, ka viņa gaidīja bērnu no miljardiera Al Fajeda, taču šis vīrs ir arābs, un karaļnamā nedrīkstēja iepludināt arābu asinis.

AVOTS: slavenibas.lv / LASI CITUS INTERESANTUS RAKSTUS ŠEIT

Pievienot komentāru