Septiņgadīgajai meitenītei pēc ķīmijterapijas palikusi pēdējā skropstiņa… FOTO

1-1

Mazulītei tika noteikts 8 mēnešu ķīmijterapijas un staru terapijas kurss. Procedūras bija ļoti dārgas, un vecākiem nebija naudas pilnam ārstēšanas kursam. Endrjū Brauns un viņa kolēģi sniedza vairākas komēdiju izrādes, visi ienākumi no kurām tika atvēlēti medikamentiem.

2

Pēc kārtējā ķīmijterapijas kursa vecākiem beidzās visi ietaupījumi, tādēļ viņi lūdza palīdzību interneta lietotājiem. Tekstu ar palīdzības lūgumu papildināja ar foto meiteni, kurai pēc ķīmijterapijas palikusi viena pēdējā skropstiņa.

3

“Pirms slimības Heidijai bija jaukas garas skropstas, un pat vecākās māsas bija greizsirdīgas par to. Droši vien bērns tagad nenojauš, kāpēc tik ilgi neviens neapbrīno viņas skropstas, jo viņa pati neredz, ka tās izkritušas” teica tēvs.

4

Bet meitenes mamma Lea piebilst: “Šī skropstiņa turas jau divas nedēļas. Katru reizi, kad es to redzu, man gribas pateikt Heidijai, lai viņa ievēlās vēlēšanos.”

5

Šķiet, ka Heidijas pēdējā skropstiņa patiešām bija maģiska. Kopējā nepieciešamā summa tika savākta pāris dienās!

6

Meitenes vecāki ir pateicīgi visiem, kas sniedza materiālo palīdzību, jo ārstēšanas izmaksas ir ļoti dārgas. “Ja godīgi, es biju mazliet pārsteigts, cik daudz cilvēku atsaucās uz mūsu lūgumu pēc palīdzības,” atzina Endrjū.

7

Ārstēšana nes augļus. Vēl ir pārāk agri runāt par pilnīgu uzvaru, jo Heidijai joprojām priekšā vēl ir divi ķīmijterapijas kursi un piecas nedēļas apstarošanas, bet ārsti raugās nākotnē ar optimismu: audzējs ievērojami samazinājies.

Mēs patiesi ceram, ka mazā Heidija beidzot varēs sakaut mānīgo slimību!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru