Sešas izšķērdīgākās horoskopa zīmes, kas svaidās ar naudu

Atbilstoši astroloģijai katrai zodiaka zīmei ir savas individuālās īpatnības – gan pozitīvas, gan ne tik labas. Dažām vairāk veicas mīlestībā, citas veido lielisku karjeru. Dažas kļūst bagātas, citas – ne. Šodien iepazīstināsim ar zīmēm, kuru pārstāvji mēdz būt pārāk izšķērdīgi.

Lai gan katra zīme var sapņot par pārticīgu dzīvi, citi vienkārši iet un iztērē visu, kas tiem pieder!

Auns
Auna zīmē dzimušajiem vienkārši ļoti patīk riskēt. Un cilvēkiem, kuriem patīk risks, patīk liela nauda. Šie cilvēki ir ļoti impulsīvi attiecībā uz visu, tostarp naudu.

Lauva
Lauvam nav vajadzīga nauda, viņš grib iespējas. Lauvas zīmē dzimuši vīrieši izturas tā, it kā viņu kontā būtu summas ar bezgalīgu nullīšu skaitu. Viņiem ļoti patīk pirkt dāvanas, nav svarīgi, ir iemesls vai nav. Viņiem ir neiedomājami dāsns dzīvesveids.

Zivis
Zivīm piedien vieta pirmajā trijniekā, jo viņām parasti ir nauda. Daudz naudas. Pašas gan viņas pelnīt diez ko nespēj, lai gan ir daudz iespēju. Problēma tā, ka vienmēr, kad kāds lūdz, Zivis bez šaubīšanās atdod.

Strēlnieks
Strēlniekam ir nauda, parasti diezgan daudz, bet, ja tā ir viņa rīcībā, nauda momentā izkūp gaisā. Šie cilvēki tērē naudu lidmašīnu biļetēm, viesnīcām, eksotiskiem ēdieniem un tamlīdzīgām lietām.

Dvīņi
Dvīņu zīmē dzimušie var nopelnīt naudu, bet viņiem tās parasti nekad nav. Pat ēdienam. Ļoti sarežģītos gadījumos – pat mājas mīluļu ēdienam. Dvīņiem jāmācās taupīt, jo viņi ir pārāk dāsni!

Ūdensvīrs
Ūdensvīram naudas nav, bet viņam tā arī nav vajadzīga. Viņi nekad nedomā par katru iztērēto centu. Labāk iztērēs visu līdz pēdējo par jaunu gadžetu vai biznesa ideju!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru