Šī lieta atrodama daudzās virtuvēs. Taču reti kurš zina par briesmām, ko tā slēpj. FOTO

1 (1)

Bet tajā pašā laikā spiediena katls ir pilns ar briesmām, kas ir pazīstamas visiem, kas to izmanto. Lai paātrinātu gatavošanos, ierīce izveido pārspiedienu. Saspiestais gaiss ierīces iekšpusē spēj radīt nopietnus draudus cilvēkam. Tāpēc Hodžesi nolēma dalīties ar savu stāstu, lai brīdinātu visus pārējos…

Reiz ģimene nolēma pagatavot zupu spiediena katlā. Ar to nodarbojas ģimenes galva Marks. Pēc brītiņa, atstājot bērnus pie galda, Kesija nolēma palīdzēt vīram.

2 (1)

Pāris zināja, ka spiediena katla vāku nevar atvērt, ja vien tas neatbrīvo gaisu. Bet viņi pat nespēja iedomāties, kas var notikt ar šo ierīci. Viņi dzirdēja klikšķi. Kesija stāsta, ka šajā brīdī sapratusi: spiediena katls pats ir atbloķējies. Tas noveda pie īsta sprādziena. Karstais šķidrums izlauzās uz āru un apdedzināja laulātos.

No pāra burtiski lobījās āda. Viņi uzreiz izsauca ātro palīdzību. Bērnu priekšā Kesija un Marks centās turēties un neiztrādīt, ka ir noticis kaut kas briesmīgs. 12% no Kesijas ādas bija klāti ar apdegumiem. Markam bija procentuāli mazāki, bet dziļāki apdegumi, jo ​​sākumā viņš palīdzēja savai sievai, un tikai pēc tam domāja par sevi.

3 (1)

Laika gaitā Kesija un Marks, protams, atgūsies. Mēs nekādā gadījumā neiesakām atteikties no šādiem katliem, bet pirms jūs tos izmantojat, pārliecinieties, ka esat iegādājies augstas kvalitātes ierīci, un tā ir pilnīgā kārtībā.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru