Šī meitene nolēma notievēt, jo klasesbiedri par viņu ņirgājās. Rezultātā ārsti knapi izglāba viņas dzīvību. FOTO

17-gadīgā austrāliete Elēna Litcova bija mata tiesu no nāves, jo viņas klasesbiedri par viņu ņirgājās. Meitene bija nedaudz apaļīga un nolēma kardināli mainīties, kas noveda pie katastrofāla svara zuduma. Ārsti meiteni izglāba pēdējā brīdī. Nedēļu pirms hospitalizācijas meitene neko nebija ēdusi.

Elēna bija pilnīgi normāls, veselīgs bērns. Tikai cieta no komunikācijas trūkuma. Un viss tikai tāpēc, ka viņa bija nedaudz apaļīga, kā dēļ klasesbiedri saukāja viņu par “vali”.

1

Meitene nolēma visu mainīt, taču viņa nesāka ēst veselīgi, bet ar galvu pa priekšu ienira diētās. Sākumā Elēna ēda tikai zivi un svaigus dārzeņus. Bet pēc tam pārgāja uz vienīgi ābolu mizām un tvaicētiem kāpostiem. Turklāt Elēna pameta peldēšanas nodarbības, kas uzturēja viņas muskuļos tonusu.

2

“Es sāku tievēt, lai vienaudži skolā mani pieņemtu. Es sevi ienīdu. Kad es sāku zaudēt svaru, mani radinieki sāka uztraukties un mēģināja piebarot ar smalkmaizītēm. Bet es biju cieti apņēmusies tikt vaļā no nevēlamajiem kilogramiem.” stāsta Elēna.

3

Dažu mēnešu laikā viņa zaudēja 40 kilogramus un svēra vien 35 kg. Ģimenē, protams, sākās strīdi, taču meitene nepieņēma nevienu vecāku iebildumu. Katra kustība Elēnai izsauca sāpes, viņa pameta skolu. Nonāca tik tālu, ka meitene veselu nedēļu neko neēda un nedzēra. Kad viņa beidzot iedzēra malku ūdens, nokrita uz grīdas briesmīgos krampjos. Vecāki izsauca ātro palīdzību.

4

Reanimācijā meitene nonāca ar dažādiem iekšējo orgānu bojājumiem, kā arī vielmaiņas un menstruālā cikla traucējumiem. Kādreizējie baltie, skaistie mati bija pārvērtušies kamolā, barības vielu trūkuma dēļ. Ārstiem izdevās viņu glābt un tagad meitene ir uz atlabšanas ceļa. Taču Elēna nav atteikusies no vegānisma. Brokastīs viņa ēd tikai augļus: papaiju, kivi, ābolus un banānus. Pusdienās- kartupeļi ar avokado, bet vakariņās- Taizemes zupa un cepti kartupeļi.

5

Gribas novēlēt Elēnai ātru atveseļošanos, bet citiem- neatkārtot viņas kļūdas. Mīliet sevi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ineta Rozenberga</cite>

    un tiem,kam viņa bija resna,lai paskatās uz sevi………Skuķi celies augšā un nepuņķojies.Tu esi un biji visforšākā.Tie ir vampīri(draugi),kas apskauda Tavu foršo augumu…Es par Tevi..Buča..

Pievienot komentāru