Šī meitene parādīja notievēšanas otro pusi, ko slēpj no svešām acīm! FOTO

2

Tievēšanas ceļā viņa paļāvās ne tikai uz šuntēšanu, bet pievērsās arī veselīgam dzīvesveidam un sāka nodarboties ar sportu.

Iegūtais rezultāts pēc 30 dienu tievēšanas.

3

Jo vairāk viņa tievēja, jo vairāk enerģijas parādījās, un jo laimīgāka viņa jutās.

Skats no aizmugures. Poza viena, bet meitenes, šķiet, pavisam atšķirīgas.

4

Neskatoties uz to, ka pēc svara zuduma meitenei palicis daudz liekās ādas, viņa apgalvo, ka viņa tagad jūtas daudz skaistāka nekā agrāk.

5

“Galvā jums ir ideja par to, kā jūs vēlaties izskatīties. Jūs gribat izskatīties lieliski, nevis kā gabals kūstoša sviesta” viņa saka.

“Bet beigās jūs nejūtaties skaista, un tas ir briesmīgi. Bet pēc dažām dienām es sāku justies skaistāka nekā jebkad agrāk, taču tas bija reāls psiholoģiskais karš.”

6

Neskatoties uz to, ka Obrija ir lepna par saviem liekās ādas ruļļiem, vina plāno pēc dažiem mēnešiem no tiem atbrīvoties, bet tikmēr viņa drosmīgi demonstrē tos savā lapā Instagram.

20160810193156

“Es jūtos kā pavisam cits cilvēks. Es domāju par atgriešanos mūzikā, bet šķiet, ka tas viss ir bijis citā dzīvē.”

7

Neskatoties uz to, ka Obrija ir zaudējusi daudz draugu, kas neatzina viņas operāciju, viņa ir atradusi draugus, kas atbalsta viņu visā.

8

“Alise vienmēr ir bijusi sportiste, un es agrāk jutu, kā velku viņu atpakaļ, bet tagad es viņai varu būt nopietna konkurente!” stāsta Obrija.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru