Šī meitenīte palika viena pie tēva. Jau pēc stundas mediķi visiem spēkiem cīnījās par viņas dzīvību! FOTO

Meitenes mamma atceras, ka pirmo reizi ieraudzījusi mazo, nošausminājusies: “Viņa visa bija notīta ar apsējiem, bet viņas mazā kājiņa bija melna trombu dēļ. Tai brīdī es lūdzu Dievu, lai tas ņem manu dzīvību, lai tikai ar Šaienu viss būtu labi. Līdz šim nespēju noticēt, ka cilvēks, kuru es mīlēju un pazinu visu savu dzīvi, mans skolas draugs un pirmā mīlestība var ko tādu izdarīt ar mūsu meitiņu. Vienā mirklī sabruka visa mana pasaule.”

Meitenes tēvs, 28-gadīgais Džeimss Deiviss, tika arestēts. Viņš nenoliedza savu vainu, bet pilnībā atzinās nodarītajā. Meitenītes nāves gadījumā viņam draudētu 20 gadi cietumā. Ņemot vērā faktu, ka meitenīte atveseļojas, tiesa piesprieda 10 gadus brīvības atņemšanu.

7

Šobrīd Šaienai jau ir 3 gadi. Skatotirs uz šo mīlīgo meiteni, grūti noticēt, kādām šausmām viņai nācies iet cauri. Ārstēšanās vēl nav beigusies, un diez vai meitenīte kādreiz spēs rīkoties ar labo roku un kāju. Tajā pašā laikā viņas dzīve nav ierobežota. Bet viņa pati izstaro optimismu un priecē savu mammu.

8

Šis stāsts ir kā mācība mums visiem. Viens mūsu dusmu uzliesmojums var pārvilkt svītru mūsu bērna dzīvei un uz visiem laikiem izbojāt mūsējo.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: OFIGENNO.CC

COMMENTS

Pievienot komentāru