Šiem brīnumiem nav iespējams noticēt, bet tomēr tā ir patiesība!

5.Abas dvīnes izdzīvo neskatoties uz to, ka ārsti lika izvēlēties vienu no viņam

Šenona un Maiks Gembeli no Zviedrijas saskārās ar ļoti smagu izvēli. Mātes dzemdē Gembelu dvīnes atradās retā stāvoklī kad mazuļi saistīti ar vieniem asinsvadiem kā rezultāta viens var neizdzīvot. Vecākiem lika izvēlēties vienu, bet pēc īpašas operācijas abas meitenītes piedzima veselas.

74

6.Vīrietis izdzīvoja pēc kritiena no 152 metru augstuma

Logu tīrītājs Alsiedes Moreno kopā ar brāli nokrita no 152 metru augstuma veicot savus draba pienākumus.
Brālis neizdzīvoja, bet Alsiede guva smagas traumas kas skāra plaušas, galvu, kājas un citas ķermeņa daļas, bet tomēr izdzīvoja. Pagājušajā gadā viņš piedalījās labdarības maratonā.

86

7.Sievietes galva atdalās no mugurkaula

2007 gada janvārī Šenona Meloja iekļuva auto avārijā kurā viņas galva atdalījās no mugurkaula, bet par laimi ārstiem izdevās savienot viņas galvu un kaklu ar deviņām skrūvēm un speciālu iekārtu – Halo. Pagaidām viņai ir grūti norīt ēdienu un ir bojāti acu nervi, bet viņa turpina atveseļoties.

55

8.Meitenītes smadzenes salīmētas ar superlīmi

Ella – Greisa Honemana piedzima ar retu veselības problēmu kad «caurie» galvas asinsvadi apasiņo pa tiešo smadzenes. Izmantojot medicīnisko «superlīmi» ārsti aizlīmēja atveres asinsvados. Lai arī meitenītei ir bijušas nepieciešamas vairākas operācijas, bet viņa dzīvo un tas ir pats galvenais.

105

Protams nevajag dzīvē paļauties uz brīnumu, bet iespēja, ka tāds var būt pastāv vienmēr. Piedevām šādi brīnumi palīdz medicīnai cilvēka ķermeņa izpētē, lai nākotnē varētu glābt cilvēka dzīvību pat pašos bezcerīgākajos gadījumos.

Bet, lai dzīvē nēesi viens no cilvēkiem kas papildina statistiku sliktā vai labā ziņa labāk sargi pats sevi un sev tuvos jo piesardzība nekad nav par skādi ja tā ir saistīta ar briesmām dzīvībai kādu darbību rezultāta.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: viralpress.ru