Sieva ar lieko svaru teica vīram, ka viņas svars ir mainījies, kamēr viņš bija armijā. Bet, kad viņi tikās, viņš saprata, ka viņa melo… FOTO

1

Alise Bīla no Fort-Bregas Ziemeļkarolīnā ir laimīga seržanta Terensa Bīla sieva. Viņš dien aviācijas cīņas brigādē un gaisa desanta divīzijā. Vienīgā problēma, kas neļāva Alisei pilnībā izbaudīt ģimenes laimi- liekais svars. Kad Terenss bija Dienvidkorejā, Alise nolēma sākt dzīvot jaunu dzīvi. Tajā laikā viņa svēra gandrīz 126 kg. Sieviete pārgāja uz pareizu uzturu, un, protams, neiztika bez fiziskas slodzes.

Savus plānus Alise turēja noslēpumā no vīra. Gluži pretēji- teica vīram, ka vēl pieņēmusies svarā.

Bet patiesībā Alisei izdevās zaudēt 22 kilogramus. Tad sieviete nolēma vērsties raidījumā “Reičelas Rejas šovs”.

2

Vadītāju ieinteresēja sievietes stāsts, tāpēc viņa tika uzaicināta uz šovu. Ar Alisi strādāja stilisti, un visa valsts uzzināja par viņas tievēšanas stāstu.

3

Kad sieviete jau gatavojās satikt savu vīru, tika saņemts ziņojums, ka viņa lidojums kavējas, un tāpēc viņš nevarēs ierasties uz šovu un redzēt pārsteigumu. Protams, sieviete saskuma, bet neatcēla savus plānus. Kā izrādījās, ne viss ir tik vienkārši!

4

Šova producenti izsekoja Terensu un sagatavoja pārsteigumu Alisei. Šova laikā viņa pagriezās pret lielo ekrānu, bet jau nākošajā mirklī studijā ieradās viņas vīrs.

5

Neticami aizkustinoša atkalapvienošanās… Ņemsim par piemēru šo pāri un biežāk iepriecināsim savus mīļos. Nav nekas skaistāks kā spēcīga un laimīga ģimene!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru