Sieva teica vīram, ka viņa ir stāvoklī, viņa bērēs. Viņa nezināja, kāda ziņa viņu gaida slimnīcā 25 nedēļas vēlāk. FOTO

3

Dažas dienas pēc traģēdijas Kortnija veica vēl vienu testu. Un tas liecināja, ka iestājusies grūtniecība.

4

Protams, ziņa par grūtniecību viņai bija īsts šoks. Sakot ardievas vīra bērēs, viņa caur asarām čukstēja čukstēja: “Mīļais, mums būs bērns…” – un aizvēra zārka vāku.

5

Mēnesi vēlāk sieviete sāka mocīt dīvainas sāpes. Kortnija nesaprata, kas notiek, un baidījās, kaut tik nebūtu sācies spontānais aborts.

1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc14

Devusies pie ārsta izrunāt savas bažas, viņa tika pārsteigta. Zems sirds viņa nēsāja nevis vienu bērnu, bet trīs- divus zēnus un vienu meiteni!

11

“Man vienkārši nebija vārdu. Izrādījās, ka tagad par Braenu atgādinās trīs smaidoši mazuļi” saka sieviete. Bet dzīve turpināja sūtīt viņai pārbaudījumus. 25. grūtniecības nedēļā ārsts teica, ka viens no bērniem dzemdē ir gājis bojā.

12

Bet jaunā māmiņa bija izdomājusi vārdiņus visiem trim! Bet mazuli, kurš nomira, viņa gribēja nosaukt par Brediju. Par godu tēvam. Pēc šīs ziņas viņa jutās bezpalīdzīga un izpostīta.

13

Tas pilnīgi izsita mani no sliedēm. Kā mana mātes sirds nejuta, ka noticis kaut kas briesmīgs?Es negaidīju, ka, ejot uz sonogrāfiju, tās rezultāti būs tādi… uzreiz atvērās tikko apdzijusī brūce.”

14

“Bredijs bija miris, bet man vēl joprojām ir divi mazi bērni, kas, paldies Dievam, ir veselīgi. Parasti trīnīšus kādu laiku patur slimnīcā, taču šajā gadījumā tas nebija nepieciešams.”

15

Kortnija izdzīvojušo puisēnu nosauca par Mailzu, bet meiteni- Harpere. Viņi piedzima 21. septembrī. Viņu māte saka, ka dažreiz ir grūti, ja kādam ir jāizskaidro, kāpēc viņi nav dvīņi.

16

Protams, cilvēki domā, ka viņi ir dvīņi. Bet es viņus saucu par “izdzīvojušajiem trīnīšiem.” Vairums saprot, bet ne visi. Es to arī negaidu. Kad tev 26 nedēļas sitās trīs sirdis, bet tad… dvīņi. Es vēlos mainīt visu, bet neko nevaru darīt.”

111

Bet aizkustinoši ir tas, kā mazā Regana par to runā. Viņa stāsta, ka viņas brālis ir debesīs kopā ar tēti.

112

Mūsu bērni noteikti uzzinās to, kas bija viņu tēvs. Viņi uzzinās, ka viņš bija patiess ģimenes cilvēks un drosmīgs karavīrs. Mans vīrs bija brīnišķīgs cilvēks. Viņš vienmēr centās sniegt palīdzīgu roku citiem.”

222

Uz šīs sievietes pleciem ir gana smaga nasta, un, tomēr, viņa mēģina palikt pozitīva un nezaudēt dūšu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru