Sieva vīram vēstulē atklāj, ka pārgulējusi ar viņa brāli. Vīra atbilde bija šokējoša!

Dārgais vīrs!

Es rakstu šo vēstuli, lai pateiktu, ka es aizeju. 7 gadus esmu bijusi ideāla sieva, bet pretī nesaņēmu neko. Pēdējais piliens bija zvans no tava bosa, kurš teica, ka esi aizgājis no darba.

Pagājušā nedēļā tu nepamanīji ne manu jauno frizūru, ne manikīru. Tev pat bija vienalga, ka esmu pagatavojusi vakariņām tavu mīļāko ēdienu un salikusi tev jaunas drēbes. Viss, ko tajā vakarā izdarīji- noskatījies futbolu un aizgāji gulēt. Tu vairs nesaki, ka tu mani mīli, vēl vairāk- tu vairs nepieskaries man. Es nezinu, varbūt esi pārstājis mani mīlēt, vai vienkārši izliecies, bet man pietiek!

P. S. Ja Tu vēlies zināt, es ar tavu brāli Karlu devos uz Rietumvirdžīniju.

2

Drīz sievas elektroniskajā pastkastītē pienāca viņas bijušā vīra vēstule:

Dārgā ex-sieva!

Tava vēstule mani ļoti iepriecināja. Protams, mēs esam precējušies 7 gadus, bet visu laiku bija grūti nosaukt tevi par perfektu sievu. Futbolu es skatījos, lai nedzirdētu tavu tarkšķēšanu, bet tas diez ko daudz nelīdzēja. Kas attiecas uz taviem matiem, es pamanīju tos, bet tev tie nepiestāvēja, tāpēc es nolēmu klusēt. Jau bērnībā mana māte man teica, ka, ja nevari pateikt kaut ko jauku, labāk klusēt!

Attiecībā uz vakariņām… Tu, iespējams sajauci mani ar manu brāli, jo es jau vairākus gadus neēdu cūkgaļu. Un jaunās drēbes es pamanīju. Tikai cenu zīme par 49 $ sabojāja visu prieku, jo dienu pirms tā, brālis man aizdeva 50 $.

Neskatoties uz to visu, es ceru, ka mēs varēsim izšķirties un sākt dzīvi no jauna. Šajās dienās es laimēju loterijā $ 10 000 000. Es aizgāju no darba un nopirku mums biļetes uz Jamaiku. Bet tagad tas nav svarīgi. Mans advokāts pastāstīja, ka pateicoties tavai vēstulei, tu nevarēsi pieprasīt no manis ne centa. Esi laimīga!

P. S. Starp citu, es ceru, ka tevi nemulsinās fakts, ka mans brālis Karls piedzima kā Karla. Labu veiksmi!

Lūk, pie kā noved normāla dialoga neesamība ģimenē! Galu galā, visas šīs problēmas var izrunāt un nerakstīt par to sūdzību vēstulēs pēc šķiršanās. Vēlam jūsu ģimenē sapratni, lai jūsu māja vienmēr ir miers un klusums!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru