Sieviete kolēģim atklāja savu dvēseli, nenojaušot, kas viņš ir patiesībā!

To pierāda arī šī stāsta varone Diāna. Viņa strādā par administratoru kādā kafijas un tējas veikaliņā. Tagad sieviete saka, ka šis veikals izglābis viņas dzīvību.

Diāna nav beigusi vidusskolu un jaunībā bija atkarīga no narkotikām- jau tad viņai bija problēmas.Tagad viņas dzīve nav daudz vieglāka- viņa ir vientuļā māte diviem dēliem.

Arī tagad viņu turpina vajāt traģēdijas. Ne tik sen vēzis nogalināja viņas tēvu. Tagad viņa pati cīnās ar aknu vēzi. Vienam cilvēkam pārāk daudz bēdu. Tāpēc, kad viņa satika jauno darbinieku savas maiņas laikā, viņa nolēma noņemt slogu no savas dvēseles un dalījās savā stāstā.

Diāna domāja, ka viņa runā ar parastu darba ņēmēju, ar kādiem ir pilna valsts. Bet, kā izrādījās, viņas priekšā bija uzņēmuma ģenerāldirektors Džons Fullers, kurš piedalījās TV šovā “Slepenais boss”.

Maiņas beigās Fullers tikās ar Diānu un pastāstīja, kas viņš patiesībā ir. Vīrs izrādīja ievērojamu līdzjūtību. Viņš pasniedza Diānai $ 20 000, lai viņa tiktu galā ar slimnīcas rēķiniem. Viņš arī solīja izveidot fondu dēliem: $ 20 000 katram koledžas izglītībai.

Un ko vēl? Viņš ir gatavs palīdzēt Diānai saņemt diplomu par vidusskolas pabeigšanu. Ja tas Diānai izdosies, viņu gaida atlīdzība- 10000 dolāru.

Lūk, kāds pavērsiens! Izrādās, dalīties ar savām bēdām, reizēm ir tik noderīgi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru