Sieviete pazvanīja uz slimnīcu, lai uzzinātu kā iet pacientam, bet tas ko viņa pateica sarunas beigās ir pārsteidzoši

Viena vecāka gada gājuma sieviete pazvanīja uz slimnīcu un patīkamā balsī jautāja: “Vai varu lūzu runāt ar kādu, kurš man var pastāstīt par pacienta stāvokli?”

96a3be3cf272e017046d1b2674a52bd323

Viņai atbildēja administratore: “Protams, varu. Nosauciet pacienta vārdu un palātas numuru.” “Norma Findlija, palāta 302”- teica sieviete. Administratore teica: “Pagaidiet nedaudz, es tūlīt noskaidrošu visu no medmāsas.”

Medical doctor

Dažas minūtes vēlāk administratore atgriezās un sacīja: “Man ir labas ziņas, medmāsa tikko paziņoja, ka Normai viss ir labi. Spiediens normāls, asins analīzes labas, un ārsts viņu otrdien grasās izrakstīt.”

Vecāka gada gājuma dāma atbildēja: “Paldies! Cik esmu priecīga, biju ļoti noraizējusies. Lai Dievs Jūs svētī! “Liels paldies! Norma ir Jūsu māte?”- jautāja meitene

Taču telefona līnijas otrā galā, kurā administratore ne pavisam negaidīja tādu atbildi, sieviete atbildēja: “Nē, tā esmu es Norma Findlija no 302 palātas. Vienkārši no ārstiem šeit neko nevar saprast.”

Ļoti bieži ārsti, labprātāk, apspriež pacienta stāvokli ar radiniekiem nevis ar pašu pacientu. Dažos gadījumos tas varētu būt pamatoti, bet cilvēkam ir jāzina patiesība par savu veselības stāvokli. Lielisku veidu izdomāja šī sieviete, šo vajadzētu ņemt vērā.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:MARKETIUM.RU

Pievienot komentāru