Sieviete vēlējās trešo bērniņu, bet USG viņu pamatīgi pārsteidza! FOTO

1

11. grūtniecības nedēļā Kimberlija publicēja šo bildi Facebook.

“Ātrās grūtniecības hormonu līmeņa augšanas dēļ, radās aizdomas par vairāku augļu grūtniecību. Mani satrauca iespējamo dvīņu nākšana pasaulē, bet pilnīgi nekas uz Zemes mani nevarēja sagatavot tam, kas notika tālāk.” stāsta Kimberlija.

“USG laikā ārsts sāka skaitīt: viens, divi, trīs, četri, pieci! Es pareizi dzirdēju??? Pieci??? Manas kājas nekontrolējami saļima un viss, ko spēju tajā brīdī darīt, bija – smieties. USG ārsts man sacīja, ka piecu bērnu grūtniecībai ir īpašs nosaukums- kvintuplets.”

Piekritīsiet, interesanti apskatīt sievietes vēderu, kura gaida piecīšus. Pateicoties fotogrāfei Erīnai Elizabetei, mums ir tāda iespēja!

2

“Šī fotosesija bīstama bija ar to, ka notika Kimas grūtniecības pēdējā termiņā, viņu varēja hospitalizēt jebkurā brīdī.” stāsta Erīna.

“Bet tajā dienā “zvaigznes bija pozīcijā” un mums paveicās. Kimberlija varēja brīvi kustēties un pozēt uz episki skaista saulrieta fona.”

Kimberlija izskatījās satriecoši skaista elegantā grieķu stila kleitā.

3

Papildus Kimberlijas siluetam uz saulrieta fona jūs varat redzēt vēl piecus mazuļus.

4

“Fotosesijas laikā viņa vienkārši izstaroja gaismu. Neskatoties uz kautrīgumu, viņa turējās kā karaliene, man bija īsts baudījums viņu fotografēt.” stāsta Erīna.

“Es ar nepacietību gaidu, kad pēc pāris mēnešiem varēšu sarīkot viņai fotosesiju ar jaundzimušajiem mazulīšiem.”

Jau zināms, ka Kimberlija gaida četras meitenītes un vienu puisīti.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO:4tololo.ru

Pievienot komentāru