Šīm horoskopa zīmēm JŪNIJĀ neprātīgi veiksies naudas lietās. Citi jūs apskaudīs!


No 1. līdz 8. jūnijam, Venerai atrodoties Vērša zīmē, naudas lietās var paveikties praktiski jebkuram. Bet pat šai situācijā ir horoskopa zīmes, kas var izrādīties veiksmīgākas nekā citas.

Auns

Jūnija sākumā Venera īpaši mīlēs Auna zīmē dzimušos. Nauda tā vien meklēs ceļu uz tavu maciņu! Aunus gaida stabils materiālais stāvoklis, viegli pelnīta nauda, ko tērēt izklaidei, komfortam un sen kārotām lietām. Pēc 8. jūnija veiksme tomēr novērsīsies. Turklāt astrologi iesaka neriskēt ar naudu un nepieņemt novatoriskus un nepārdomātus lēmumus – gaidāmi vieni vienīgi zaudējumi. Tomēr mēneša sākuma veiksmes pietiks, lai Auns paliktu naudas lietās sekmīgāko horoskopa zīmju topa augšgalā.

Vērsis

Vērsis no 1. līdz 8. jūnijam demonstrēs savus finansiālos talantus pilnā mēra. Materiālā labklājība šajās dienās atkarīga no paša Vērša, bet liktenis pacentīsies, lai visi pasākumi būtu ienesīgi.

Sākot ar 9. jūniju, naudas lietās Vērsim palīdzēs Venera, bieži sāksi saņemt nelielas naudas summas. Kļūs vieglāk nopelnīt. Lielākos ienākumus nesīs tirdzniecība, starpniecība un intelektuālais darbs.

Iespējama finansiāla palīdzība no tuvākajiem paziņām, sadarbības partneriem, radiniekiem. Lai ienākumi būtu lielāki, Vērsim ieteicams nodarboties ar vairākām lietām reizē.

Skorpions

Skorpionu naudas lietās atbalstīs Jupiters. Tā ir pārpilnības planēta, bet šobrīd atrodas vājā pozīcijā, kas nozīmē, ka lieli ienākumi šobrīd nav gaidāmi. Toties var atnest naudu, kas Skorpionam bija apsolīta jau gada sākumā vai nesīs veiksmi nākotnē, pateicoties teicamam finanšu plānam.

Skorpioni var rēķināties, ka naudai būs dažādi avoti. Un, lai gan naudas plūsma nebūs ļoti liela, tos pazaudēt nevajadzētu: tie vēl noderēs!

Dvīņi

Dvīņu materiālo stāvokli ietekmēs uzreiz vairākas planētas: Merkurs, Marss, bet mēneša beigās arī Saule. Tas nozīmē, ka Dvīņi paši varēs izvēlēties, kā rīkoties naudas lietās.

Būs daudz darba, kas saistīts ar ienākumu gūšanu. Pat ja kāds pasākums nebūs veiksmīgs, to kompensēs citi.

Pirmajā un otrajā dekādē gan nāksies pasvīst: Marss prasa aktīvu dalību peļņas gūšanā, nevis debesu mannas pasīvu gaidīšanu.

Spriežot pēc tā, ka ar naudu būs saistīts Dvīņu valdnieks Merkurs, darbs veiksies un neapniks. Visveiksmīgākā būs mēneša trešā dekāde, kad Dvīņus atbalstīs varenā Saule. Iespējama prēmija, laimests, dāvana, vērtīgs ieguvums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru naudas lietās atbalstīs Neptūns. Šīs planētas mīnuss – Ūdensvīrs nekad skaidri nezinās, cik naudas tad viņam īsti ir. Vēl viens trūkums: nekādus rezultātus nedos mēģinājumi kaut kā ietekmēt savu finansiālo situāciju, ja vien neesi ezoteriķis vai mākslinieks. Visus ienākumus noteiks liktenis.

Bet arī plusi būs ievērojami: nauda “nāks” pati, bez Ūdensvīra piepūles un arī finansiālās problēmas risināsies it kā pašas no sevis. Ūdensvīrs var atslābināties un paļauties uz likteni.

Zvaigznes gan brīdina: nedrīkst iesaistīties finanšu mahinācijās, nodoties intrigām un krāpties, citādi ienākumu vietā gaidāmi zaudējumi. Noderīgi pievērsties labdarībai un tērēt naudu anonīmiem labiem darbiem.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru