Šīm horoskopa zīmēm visvairāk jāpiepūlas, lai gūtu panākumus

Foto – Pixabay

Astrologi uzskata, ka dažām horoskopa zīmēm veiksme un panākumi “pienākas jau kopš dzimšanas”, kamēr citām čakli jāstrādā un jāpūlas, lai sasniegtu mērķus.

Šoreiz – par čaklajiem strādātājiem!

Svari

Šo zīmi nevar nosaukt arī par savu pastāvīgi neveiksmīgu. Tās pretējā zīme Auns rīkojas ātri, tāpēc viņam veicas vai neveicas, Svari darbojas lēni, bieži pārāk ilgi domā, pirms sāk rīkoties, tāpēc viņu veiksme var no viņiem vienkārši aizslīdēt un nonākt… pie kāda cita.

Svaru veiksme var būt saistīta arī ar šaubām un garām pārdomām.

Lai gan viņi ne tik ļoti izjūt neveiksmi, kā, piemēram, Skorpioni, viņi var vienkārši atrasties “nepareizā vietā nepareizā laikā”. Protams, arī šīs zīmes pārstāvji var lepoties ar kādu laimestu loterijā, bet vai viņi iegādāsies loterijas biļeti? Tas ir jautājums.

Lauva

Var šķist, ka Lauva ir zvēru karalis, viņa veiksmīgums ir garantēts un viņš vienmēr iemantos godbijību un cieņu, bet veiksme pati ielēks viņa ķepās! Bet tā nav. Lauvas bieži mēdz atslābt un slinkot. Viņi nevēlas to darīt, ja neredz reālus panākumus un sava darba augļus. Tāpēc arī veiksme dažreiz nerāda viņiem smaidīgu vaigu. Turklāt Lauvam zaudējums ir vienāds ar nāvi, bet bez sakāvēm, kā zināms, nav uzvaru.

Lauva, protams, būs veiksmīgs, ja viņš ir ļoti pārliecināts par sevi un zina, ko dara, bet, ja tas ir mazs, vājš kaķēns, kam ir liels pašapziņa, diez vai viņš varētu paļauties uz panākumiem.

Turklāt jebkuram Lauvam ir jāiemācās redzēt uzvaru pat neveiksmē vai iemācīties gūt labumu no neveiksmēm. Negatīva pieredze arī ir pieredze, turklāt tā var būt pat daudz lielāka un noderīgāka par bezierunu uzvaru.

Vērsis

Vērsis var pieredzēt veiksmi un neveiksmi vienādās devās.

Vērši ir praktiski, bet tos ir grūti “izkustināt” no vietas, un viņi var būt gan darbīgi, gan diezgan slinki.

Šīs zodiaka zīmes cilvēki parasti iegūst vēlamo, bet mēdz būt pārāk spītīgi. Tas viņus padara par likteņa lutekļiem un neveiksminiekiem vienā personā.

Vienīgā lieta, kurā Vērsim bieži veicas – tā ir nauda. Viņi vienmēr atradīsies tur, kur būs finansiāla stabilitāte, turīgs partneris vai labs, ienesīgs darbs.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

Pievienot komentāru