Sirds pielīst asinīm: kad suņuku izmeta no mašīnas, tas turpināja skriet tai pakaļ…

1

Dions apstājās palīdzēt sunītei, bet viņai bija tik bail, ka tā iemuka mežā. Vīrietis devās savās darīšanās, neizpratnē par to, kas bija noticis.

Viņš bija šokēts par to, ko viņš redzēja, un vakarā visu pastāstīja sievai Daniellei. Bez domāšanas viņi nolēma doties uz vietu, kur suns tika izmests no automašīnas.

2

Vīrs un sieva gaidīja suni tajā pašā mežā, kur tas pa dienu ieskrēja. Pēc kāda laika viņa parādījās, bet uzreiz atkal pazuda, nobijusies un izsalkusi. Nākamajā rītā pāris atnāca uz šo vietu atkal, bet līdzi paņēma pārtiku. Viņi nespēja pielabināt suni, bet viņi atstāja ēdienu, un vēlāk konstatēja, ka suns to ir ēdis.

3

Kad Koli ieradās jau trešo reizi, lai pabarotu suni, viņi ieraudzīja cilvēku grupu, kuri arī cenšas palīdzēt sunītei. Kopā viņiem izdevās suni noķert.

4

Koli uz laiku pieņēma suni savās mājās, bet aktīvi meklē tam jaunus, mīlošus īpašniekus. Viņi patiesi neizprot, kā pret šo jauko suni tā varēja izturēties. Savā Facebook profilā Daniella izteica savu dvēseles kliedzienu:

5

“Kā? Kā var pamest šo mīļumu likteņa varā??? Viņš mīl manus bērnus, viņš mīl manus suņus. Es esmu patiesi pārliecināta, ka ne velti mans vīrs šajā dienā kavēja darbu. Viņš bija īstajā laikā un īstajā vietā. Žēl, bet viņš neatceras tā nelieša auto numura zīmi. Tu esi riebīgs cilvēks, un es ticu, ka kādu dienu tev būs jāatbild par to, ko izdarīji. Lūdzu dalieties ar šo ierakstu, lai tas sasniedz šo nelieti!”

Reizēm cilvēki spēj rīkoties ārkārtīgi nežēlīgi… ja tos vispār var nosaukt par cilvēkiem… Mēs ceram, ka šis suns drīz atradīs mīlošas un, pats galvenais, drošas mājas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru