Šīs 5 dienas augustā būs īpaši veiksmīgas, sola astrologs

Foto – Pixabay

Saules un Veneras spēks laikā no 5. līdz 21. augustam ir īpaši veiksmīgs laiks – Visums sniegs dažādus materiālus un nemateriālus labumus, tostarp naudu, dāvanas balvas, laimestus, mīlestību, apkārtējo simpātijas, lielisku attieksmi pret visiem apkārt, labu atpūtu, panākumus radošajā darbībā.

Lielākā veiksme gaida tos, kas par to parūpējušies jau iepriekš. Viņi tiks apbalvoti par padarīto, tas sāks nest augļus. Nejaušas veiksmes būs mazāk. Toties tie, kuri nav uzlabojuši attiecības ar cilvēkiem un dzīvojuši pāri līdzekļiem, saņems likteņa mācību, kas palīdzēs tiem laboties.

Visveiksmīgākās būs dienas no 5. līdz 9. augustam: pievienosies Jupitera trīns. Jupiters ir slavens ar dāsnumu un palielina visu, kam pieskaras. Šajās dienās gaidāmas īpašas balvas.

16.augusts

Sāks risināties iestrēguši jautājumi, īpaši saistīti ar augstāko izglītību, komandējumiem un juridiskiem jautājumiem. Ja no aprīļa gatavojies sākt biznesu, ceļojumu, kāzas – tam visam ir piemērots brīdis. Laiks parādīt pasaulei, uz ko esi spējīgs. Viss notiks ātri un veiksmīgi. Savukārt, ja neko īpašu neesi plānojis, parādīsies jaunas iespējas un perspektīvas.

21.augusts

Merkura un Jupitera trīns. Šīs planētas kopā paplašinās tavu komunikācijas loku, radīs noderīgas iepazīšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem. Diena noderīga, lai rīkotu tikšanās, mācītos, uzstātos, pirktu grāmatas un viedierīces, automašīnas un iestātos kursos. Izdosies svētki un svinības. Neplāno laika pavadīšanu vienatnē un klusumā.

26.augusts

Veneras trīns ar Urānu, vēl viena laba diena vispārēji veiksmīgajā augustā. Veneras un Urāna kopējā ietekme ļaus uzlabot privāto dzīvi. Vari iemīlēties vai atjaunot esošās attiecības. Vari saņemt negaidītus ienākumus vai daudzsološu piedāvājumu finansiālajā ziņā. Mīnuss ir šīs astroloģiskās noskaņas nepastāvīgums. Ja tevi apciemojusi veiksme – ātri ķert to ciet. Ja runa ir par jaunu mīlestību, neuzticies jaunajam partnerim uzreiz, neatklāj visu sirdi un dvēseli, lai attiecības iziet laika pārbaudi.

28.-30.augusts

Saules apvienojums ar Marsu un trīns ar Urānu ir ļoti enerģētiski spēcīgas dienas, kad viss izdosies ātri un veikli, prasīs mazāk pūļu nekā parasti. Vari ļauties avantūrai – ja rīkosies zibenīgi un nešauboties, viss izdosies. Ātra un izlēmīga rīcība nesīs veiksmi naudas lietās, panākumus var gūt sportā, biznesā, zinātnē. Ņem vērā: spēku šajās dienās jau vajag pasaudzēt un nevajag pārcensties.

Pievienot komentāru