Šīs dvīņu meitenītes piedzima ar 87 dienu starpību. Tagad viņas uzsākušas skolas gaitas! FOTO

Dvīnītes Eimija un Keitija no Apvienotās Karalistes piedzima pretēji visiem dabas likumiem. Meitenes nāca šajā pasaulē atsevišķi, bet viņu māte Marija Džonsa-Eliota bija priecīga apzinoties, ka viņas meitas kopā uzsāk skolas gaitas. Smejoties un burtiski mirdzot priekā viņu dzīvē tika pāršķirta jauna lapa, lai gan Marija baidījās, ka šī diena nekad nepienāks.

Četrus mēnešus par ātru sievietei sākās spēcīgas kontrakcijas, kā rezultātā pasaulē nāca Eimija. Pēc pirmās meitiņas piedzimšanas kontrakcijas Marijai apstājās, ko ārsti nosauca par īstu medicīnas brīnumu. Eimija, kurš bija tikai 26 nedēļas veca, izdzīvoja, bet pēc 87 dienām pasaulē nāca viņas māsa Keitija. Un šo periodu dēvē par lielāko pārtraukumu dvīņu piedzimšanā.

Šis apbrīnojamais gadījums tika pat ierakstīts Ginesa pasaules rekordu grāmatā, pārspējot iepriekšējo dvīņu Hannas un Hannah un Ērika no Pensilvānijas piedzimšanu ar atšķirību 84 dienas.

“Droši vien, ka katra māte uzskata, ka viņas bērni ir īpaši, bet meiteņu uzņemšana pirmajā klasē bija patiešām neparasts notikums, jo līdz kādam brīdim mēs neticējām, ka šī diena kādreiz pienāks” teica 38 gadus vecā Marija. “Kad mani aizveda uz slimnīcu, mani brīdināja, ka, visticamāk, meitenes neizdzīvos. Bet viņām bija neticama vēlme dzīvot, kas radīja īstu brīnumu!”

2012. gada maijā Marija sajutās slikti.

“Kad es sazinājos ar savu ārstu, viņš man teica, ka nekavējoties jādodas uz slimnīcu. Pēc dažām stundām man nogāja ūdeņi.” atceras Marija. “Ārsti teica, ka ir ļoti mazas iespējas, ka bērni izdzīvos. Labi, ka šajā brīdī blakus man bija mans vīrs Kriss. Mēs bijām pilnīgi šokēti un satriekti, bet es atteicos padoties un lūdzu par brīnumu.”

Marija piedzīvoja smagas kontrakcijas, kas ilga divas dienas, kā rezultātā 9:15 no rīta piedzima Eimija. Meitene piedzima gandrīz 4 mēnešus pirms noteiktā laika un svēra tikai 600 gramus.

Pēc pirmā bērna piedzimšanas neticami apstājās Marijas kontrakcijas, kas medicīnā tiek uzskatīts par ļoti retu parādību.

“Ārsti bija šokēti, viņi to nekad agrāk nebija piedzīvojuši,” sacīja Marija. “Es nevarēju noticēt tam, kas notiek.” Viens no maniem bērniem bija intensīvā aprūpē, bet otrais vēl bija manī, pieķēries dzīvībai. Tas bija briesmīgi, bet es stingri nolēmu, ka atstāšu šo slimnīcu tikai ar abām meitenēm.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru