Šis mazais suņuks nekādi nevarēja aizsniegt galdu. Tik paskaties, ko šis izdomāja! FOTO

Bella- nemierīga 2 gadus veca sunīte, kura pastāvīgi meklē piedzīvojumus. Dažos gadījumos tomēr izrādās, ka viņa tiem ir pārāk maza, bet Bellai vienmēr nāk palīgā viņas uzticamais draugs.

Iepazīstieties- Henks! Šis 10 gadus vecais suns ir Bellas labākais draugs, un viņi ir patiesi nešķirami.

Viņi ir neprātīgi iemīlējušies viens otrā” saka Adriana Burkharta, Bellas īpašniece. “Bella dzīvo kopā ar mani, bet Henks- ar maniem vecākiem. Bet katru reizi, kad atvedu to mājās, viņi paliek traki, redzot viens otru.”

Bella ir apķērīgs suns, un viņa ātri saprata, ka Henks ir daudz lielāks par viņu. Lielāko daļu laika viņi pavada kopā, Bella sēž jāteniski uz Henka. Nav svarīgi, ko viņi dara šajos brīžos- guļ, skraida pa māju vai diedelē gardumus. Viņi atgādina divas ķermeņa pusītes. Viņiem pat kažoki ir vienādā krāsā!

“Henks jau ir diezgan vecs, tāpēc ir ļoti labi, ka viņam ir tāds draugs kā Bella, kas atbalsta viņa aktivitātes” saka Adriana. “Viņa var spēlēties vienatnē, bet pavadīt laiku ar Henku viņai patīk vairāk. Viņš var nēsāt viņu pa māju un apsēsties, kad noguris, bet Bella ilgu laiku turpinās sēdēt uz viņa. Viņi ir vienkārši neticami.”

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru