Šis pāris tika pie trīnīšiem. Pavisam drīz viņi saņēma šokējošu ziņu. FOTO

Ārsti deva nelielu cerību. Sārai var būt bērni, bet tikai ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību. Taču šādai procedūrai nepieciešama visai liela nauda. Turklāt ārsts brīdināja, ka arī šādā gadījumā cerība, ka iestāsies grūtniecība, ir vien 10%. Par mākslīgo apaugļošanu būtu jāmaksā 60 tūkstoši dolāru, bet riskēt ar tik lielu naudas summu tik mazas iespējamības dēļ, Džastinsi baidījās.

1 (1)

Tad pāris nolēma bērniņu adoptēt. Turklāt Sārai un Endijam paveicās. Viņi atrada grūtnieci, kas bija nolēmusi uzreiz pēc dzemdībām bērniņu atdot bērnunamam. Džastinsi vienojās, ka nekavējoties adoptēs mazuli.

2 (1)

Tikai dažas nedēļas pirms dzemdībām grūtniece Džastinsus pārsteidza ar USG attēliem. Izrādījās, ka gaidāms nevis viens mazulis, bet gan trīnīši. Acīmredzot, topošā māte to zināja jau iepriekš, taču baidījās atzīties. Viņa baidījās, ka neviens nevēlēsies pieņemt trīs bērniņus uzreiz.

3

Tomēr Sāra un Endijs pieņēma šo ziņu ar entuziasmu. Viņi nolēma, ka tā ir likteņa dāvana. Pavisam nesen viņiem nebija cerību tikt pie bērniņa, bet tagad viņiem būs trīs uzreiz.

4

Dzemdības sākās priekšlaicīgi, tacu visi bērniņi piedzima veseli un spēcīgi. Rezultātā Džastinsu ģimenē ienāca puisēns Džoels un meitenītes Hanna un Elizabete.

5

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru