Šīs sievietes vēderā izauga kas 60 kilogramu smagumā. Uzzinot iemeslu, ārsti ķērās klāt nekavējoties! FOTO

Piecus gadus Mersedesa Telemontesa atteicās apmeklēt ārstu. Viņa pat nenojauta, ka viņas olnīcās izveidojies milzu audzējs.

Kad sievietes svars mainījās no 63 līdz 125 kilogramiem, viņas meitai tomēr izdevās pārliecināt Mersedesu apmeklēt ārstu.

2

Sievietei bija smagi elpot un viņa gandrīz nevarēja staigāt, jo audzējs iekšā burtiski piepūtās. Ja tas netiktu izņemts, tas varētu nogalināt Mersedesu.

3

Ārsti pavadīja 4 stundas operāciju zālē. Viņi konstatēja, ka audzējs izveidojās sievietes olnīcā, un tālāk attīstījies sievietes vēdera dobumā. Paskatieties, cik tas ir milzīgs!

4

Mersedesas audzējs visus rekordus, jo tas svēra gandrīz 60 kilogramus! Ir grūti iedomāties atvieglojumu, ko viņa piedzīvoja pēc operācijas! “Es jūtos kā jauns cilvēks” viņa saka. “Kad es pēc operācijas spēru pirmos soļus, man šķita, ka es lidoju pa gaisu!”

5

Sievietei būs nepieciešamas vairākas operācijas, lai sakārtotu viņas izstaipīto vēderu. Bet viņa jau var dzīvot normālu dzīvi. Par laimi, šis stāsts beidzās labi. Bet, lai tā būtu mācība ikvienam, kas nerūpējas par savu veselību un reti apmeklē ārstu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru