Šis suns katru dienu dodas uz dievkalpojumu. Iemesls liek apraudāties… FOTO

1

Pirms vairākiem gadiem vācu aitu suns vārdā Ciccio tika pamests viens kādā no Itālijas pilsētām. Par laimi, netālu dzīvoja 57 gadus veca sieviete vārdā Marija Margherita Lochi, kurai bija patiešām liela sirds. Viņa atrada suni un nolēma ņemt viņu pie sevis.

Šajā brīdī Ciccio dzīve dramatiski mainījās, jo viņš atrada labu un mīlošu saimnieci.

2

Marija Margherita ļoti mīlēja dzīvniekus. Pirms Ciccio viņa bija pieņēmusi vairākus kaķus un suņu, bet ar vācu aitu suni viņai izveidojās īpašas attiecības.

Katru dienu Marija devās uz baznīcu un priesteris ļāva sunim nākt iekšā baznīcā. Dievkalpojuma laikā Ciccio gulēja mierīgi līdzās Marijai, bet pēc tam uzticīgi pavadīja viņu mājās.

3

Diemžēl 2012. gadā Marija nomira. Ciccio bija klāt pie viņas bērēs no sākuma līdz beigām: viņš gāja aiz zārka, sēdēja tam blakus baznīcā…

4

Kopš tās dienas, izdzirdējis baznīcas zvanus, Ciccio pieceļas un klusi iet uz baznīcu.

Draudzes priesteris stāsta: “Suns ir vienmēr te, kad sākas mise, un ir kluss un mierīgs. Viņš neizdod nekādas skaņas, visu šo laiku es nekad neesmu dzirdējis viņu rejam.”

5

Katru dienu Ciccio iet uz baznīcu un klusi sēž pie altāra. Priesteris atzīst, ka viņš nevar neielaist viņu iekšā.

Visa pilsēta zina par šo suni. Iedzīvotāji pūlas visādi atbalstīt Ciccio- pabaro un paglauda. Protams, vislabāk būtu, ja Ciccio iegūtu mīlošu īpašnieku un sāktu jaunu dzīvi…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru