Šis zvejnieks redzēja, kā blakus viņa mājai noslīkst meitenīte. Tas, ko viņš tālāk izdarīja, ir pārsteidzoši! FOTO

Uz šīs salas var redzēt tūkstošiem izkropļotu leļļu, kas karājās gandrīz katrā kokā. To izveidojis zvejnieks- vientuļnieks vārdā Džulians Santana, kurš agrāk šeit dzīvojis.

Stāsta, ka reiz Džulians redzējis, kā netālu kanālā noslīkusi meitenīte. Šis notikums vīrieti vajājis līdz mūža beigām. Viņš uzskatīja, ka meitenes gars apmeties uz viņa salas, un, lai nomierinātu to, Džulians sāka vākt dažādas lelles. Santana atrada tās upē un kanālā, iemainīja no citiem cilvēkiem un izkārtoja tās pa visu salu.

2

3

Bet, acīmredzot, attiecības ar garu nogāja greizi, un Džulians nolēma atbiedēt to. Lai to izdarītu, vīrs sāka sabojāt visas lelles, kas ir uz salas. Nav zināms, vai viņš varēja aizbiedēt prom garus, bet uz cilvēkiem tas tiešām darbojās!

4

6

Šis stāsts beidzas ar to, ka Santana tika atrasts miris kanālā, kur kādreiz noslīka meitene. Tagad sala piesaista daudzus tūristus, kuri vēlas, baudīt asas izjūtas. Stāsta, ka vizīte uz šo vietu atstāj paliekošu iespaidu. Šķiet, ka cilvēki saprot, ka viņu priekšā tikai nedzīvs lelles, bet neko nespēj ar sevi padarīt…

7

Ja jums nav bail, dodieties uz šo Leļļu salu- iespaidi garantēti uz visu atlikušo dzīvi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO ofigenno.cc

Pievienot komentāru