Šķiet, ka uz viņa sejas ir hematoma. Būsi pārsteigts par to, kas tas patiesībā ir! Foto

Rekonstrukcija neizdevās, tāpēc Polam nācās valkāt protēzes. Taču šis risinājums arī neapmierināja vīrieti, jo protēze radīja daudz neērtību. Turklāt, vienu dienu tā vienkārši nokrita, kad Pols nošķaudījās. Meklējot izeju no šīs situācijas, Pols piekrita eksperimentālai ārstēšanai, kura tiek izmēģināta uz viņu vienīgo visā pasaulē…

Pols bija laimīgs cilvēks līdz brīdim, kad uzzināja, ka viņa nāsī ir ļaundabīgs audzējs. Lai glābtu vīrieša dzīvību, nācās nogriezt viņa degunu.

2

Sākumā ārsti izveidoja jaunu degunu, izmantojot ribu skrimšļus, rokas asinsvadus un pieres ādu. Tas tika piešūts viņa galvai. Jaunais “deguns” bija pārāk liels un izskatījās pēc kartupeļa… Taču pēc laika deguns sāka sarauties un drīz izzuda gandrīz pilnībā.

3

Kad arī protēze vīrietimšķita neapmierinoša, viņš lūdza izaudzēt degunu uz viņa pieres. Precīzāk, zem Pola ādas tika ievietots elements, kurš pats lēnām piepūšās. Tam būtu jāizstiepj ādu, ko vēlāk pārstieptu pār skrimšļu un metāla karkasu un piešūtu pie vīrieša sejas.

Pols stāsta: “Lielākā daļa cilvēku mani pēta, jo uz manas pieres ir milzīgs puns. Bet tas ir tā vērts. Ārsti saka, ka “deguns” aug straujāk nekā gaidīts. Un es esmu laimīgs!”

5

Īsāk sakot, Polam vairs nav ilgi jāgaida savu jauno degunu. Novēlam viņam ātru atveseļošanos, vēl jo vairāk tāpēc, ka nākamajā gadā viņš gatavojas apprecēties!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: OFIGENNO.CC

Pievienot komentāru